Loading...

Bijzonder overnachten in een Deltatent

Camping De Pekelinge Oostkapelle (Zeeland)
  • Voor 4 tot 6 personen
  • Vanaf € 189,- voor 3 nachten
  • Badkamer met douche in de accommodatie

Wil je comfortabel overnachten en toch het bijzondere en knusse gevoel ervaren dat je van het kamperen gewend bent? Deze unieke Deltatenten maken dit mogelijk. Deze luxe kampeerverblijven zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een uitgebreide inventaris en de binnenvertrekken zijn uitgerust met stevige, robuuste meubels. Zo kun je niet alleen genieten van een bijzondere, maar ook een onbezorgde vakantie!

De Deltatenten zijn ruim opgezet en door de aanwezigheid van grote, glazen ramen, kun je optimaal genieten van het buitenleven. Na een uitstapje in de omgeving, kun je heerlijk tot rust komen in de relaxstoelen op de veranda. De veranda strekt zich uit over de hele breedte van de Deltatent en biedt een mooi uitzicht over de camping. ’s Avonds draagt de gashaard in de zitkamer bij aan de nodige gezelligheid en sfeer.

Nabij de open keuken staat een eettafel waar je gezellig met z’n allen aan kunt tafelen. De keuken is voorzien van allerlei keukenbenodigdheden en ook is er een vaatwasser aanwezig. Er zijn 2 slaapkamers en de bank in de woonkamer kan omgetoverd worden tot bed. Hierdoor is de Deltatent geschikt voor gezinnen of vriendengroepen van 4 tot 6 personen. Verder heb je de beschikking over een badkamer met toilet en douche.

Camping De Pekelinge is een echte familiecamping. Huisdieren zijn echter niet toegestaan. Dit Zeeuwse vakantieverblijf biedt vele activiteiten voor jong en oud. Bovendien is het een ideaal startpunt voor mooie wandel- en fietstochten in de omgeving. Het karakteristieke dorp Oostkapelle ligt zo’n 4 km van de kust en grenst aan een brede strook met duinen en bossen. Een unieke vakantie is dus gegarandeerd!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf Eur 189,- voor 3 nachten

Pin It on Pinterest