Loading...

Bijzonder overnachten in een Amerikaanse blokhut

Melody Ranch Den Ham (Overijssel)
  • Voor 2 personen
  • Prijs vanaf € 360,- voor een lang weekend
  • Vlakbij het bos

Ben jij op zoek naar die ‘echte’ American vibe, maar dan in eigen land? Zoek niet verder want in het Overijsselse Vecht-Reggedal staat deze prachtige blokhut in Amerikaanse stijl geheel tot jouw beschikking!

De blokhut is enorm aanlokkelijk voor de échte natuurliefhebber, want hij bevindt zich tussen velerlei groene bomen en grassen, dichtbij de bossen en een weiland, en aan een prachtige vijver.

De accomodatie

De rustieke accommodatie biedt ruimte voor 2-personen en heeft 1 grote ruimte waarin je zowel leeft als slaapt. Alle basiselementen, zoals: een ruim 2-persoonsbed, een televisie inclusief satelliet, een DVD en CD-speler zijn aanwezig. Daarnaast bezit deze lodge een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet en een open keuken met o.a. een combinatiemagnetron.

Omgeving

De Amerikaanse blokhut ligt prachtig omgeven door groen. Bewonder al dit natuurschoon door bijvoorbeeld ’s ochtends heerlijk te ontbijten op de brede veranda of ’s avonds op diezelfde veranda van een wijntje te genieten.

Mocht je behoefte hebben aan activiteiten, de bossen zijn dichtbij, dus fietstochtjes of lange wandeltochten zijn zo gemaakt. Daarbij zijn er ook een hoop leuke restaurantjes en musea in de buurt. Je hoeft je hier niet te vervelen!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 360 euro voor een lang weekend.

Pin It on Pinterest