Loading...

Bijzonder overnachten op een jacht in Oostende

Vuur en Vlam Oostende (België)
  • Tot 5 personen
  • Prijs vanaf € 300,- voor een weekend
  • Op een jacht, in het Mercatordok
  • Diverse activiteiten bij te boeken

Overnacht op een luxe jacht en ontdek Oostende vanaf het water.

Vuur en Vlam

Het jacht ‘Vuur en Vlam’ is afgemeerd in Jachthaven Mercator in Oostende. Het beschikt over twee dubbele slaapkamers, twee badkamers met toilet en douche, waarvan een met zitbad, een volledig ingerichte keuken en een gezellige woonkamer met uitklapbare slaapbank en flatscreen televisie. Op het dek kan je gezellig buiten zitten en de flybridge is voorzien van een leren zitbank. Op de neus van het jacht zijn er ligkussens waarop je heerlijk kunt genieten van de zon.

Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen:

Standaard: verblijf aan boord van Vuur en Vlam, in de jachthaven. Op wandelafstand van het strand, van de winkelstraat en van het station. Optioneel kun je ontbijt, lunch/diner bijboeken.

Luxe: verblijf aan boord van Vuur en Vlam met een tikkeltje extra, er zijn tal van opties: Je kunt je ook laten verwennen met een heerlijke maaltijd, aan boord voor je klaargemaakt door chef kok Jo Nelissen, je kan vanaf het water genieten van het schitterende vuurwerk van Oostende, waterskiën, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Fun: bespreek je wensen met het team van Vuur en Vlam en stel, in overleg met hen, je unieke arrangement samen. Zeevissen, recepties, een feestje, fotoshoot, er is heel veel mogelijk.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 300,- voor een weekend. Verschillende arrangementen te boeken.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest