Loading...

Bijzonder overnachten op het water in ’t Vaarthuis

Vaarthuis Pur Sang Maurik (Gelderland)
 • Voor 6 tot 8 personen
 • Prijs vanaf € 450,- voor een midweek
 • Met de Vaarservice verblijf je buitengaats
 • Ontdek het prachtige watergebied van de Betuwe

In de jachthaven van het Eiland van Maurik ligt Vaarthuis Pur Sang. Dit (t)huis op het water kun je met 6 personen genieten van een heerlijke vakantie.

Origineel omdat:

 • Nostalgisch huisje op het water.
 • Overnacht in de haven of maak gebruik van de Vaarservice.
 • Centraal gelegen in de Betuwe in een prachtig watergebied.

Wat je moet weten:

 • Inchecken kan tussen 15.00 en 19.00 uur. Uitchecken tot 10.00 uur.
 • Gratis parkeren.
 • Voor kleine kinderen zijn zwemvesten aan te raden, deze zijn beschikbaar.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Gratis Wifi in de haven.

Details:

Het Vaarthuis heeft het uiterlijk van een nostalgisch gebouwd huisje uit de jaren 20 maar is in werkelijkheid opgebouwd uit moderne, milieu- en onderhoudsvriendelijke materialen. Afgewerkt met een hoge railing is het een veilig en kindvriendelijk huisje. Het heeft in alle hoeken een heerlijk zitje. De ruime terrassen op de voor- en achterdek zijn bereikbaar via brede gangboorden. Deze terrassen bieden een heerlijke plek om te genieten van de omgeving. Aan alle vier de zijden van het Vaarthuis zitten deuren waardoor je naar binnen kunt.

De mobiliteit van een schip en het comfort van een woonhuis, dát is het Vaarthuis. Op de begane grond vind je naast een verdiepte woonkamer met prachtig uitzicht biedt op het water, een dinnette die omgebouwd kan worden tot extra slaapkamer. De designkeuken bied veel comfort met grote voorraadkasten, koelkast, oven/magnetron en zelfs een vaatwasser. Ook de badkamer met douche en toilet biedt veel luxe en comfort. Met een open trap vanuit de woonkamer bereik je de bovenverdieping. In de twee slaapvertrekken vind je in totaal 6 slaapplaatsen.

Het Vaarthuis geeft je een zeer ruimtelijk gevoel vanwege de prachtige lichtinval vanuit de dakramen, vides en openslaande deuren.
Er zijn twee mogelijkheden om van dit unieke Vaarthuis te genieten:

In de haven

De jachthaven van het Eiland van Maurik, waar het Vaarthuis zijn thuishaven heeft, ligt centraal in de Betuwe in een prachtig watergebied in een mooie natuur midden in het land. De haven beschikt over goede voorzieningen zoals douches, toiletten en hier heeft het Vaarthuis continu de beschikking over stroom, water en WIFI aan de steiger.

Buitengaats

Uiteraard kun je met het Vaarthuis ook gaan varen. De schipper brengt je dan ‘buitengaats’. Er wordt een mooie plek gezocht aan ‘hoger wal’ zodat je één of meerdere nachten aan het anker ligt en echt op een privé-eiland verblijft op het water dichtbij een strandje.

Wanneer je buitengaats wilt gaan kan dit al voor een nacht tijdens jouw verblijf. Het verplaatsen van het schip dient door een schipper te gebeuren, dit wordt uiteraard voor je geregeld. Het is alleen om die reden al een unieke belevenis, want je vaart dan in ieder geval een keer met het Vaarthuis.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 450,- voor een midweek voor 2 personen. Extra personen betalen € 50,- per persoon extra. Vaarservice € 75,-.
Prijs is inclusief beddengoed, handdoeken en schoonmaak.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest