Loading...

Bijzondere bed & breakfast in een watertoren

Watertoren Lutten Lutten (Overijssel)
  • Voor 2 tot 28 personen
  • Vanaf € 99,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk

In Lutten, Overijssel staat één van de meest bijzondere B&B’s van Nederland. Gerrit en Frieda Rieks hebben hier in een voormalige watertoren tien wonderschone kamers gecreëerd. Elk met zijn eigen industriële en historische details.

De Bed & Breakfast

Alle tien tweepersoonskamers zijn voorzien van alle hedendaagse comfort. De inrichting heeft een stoere, industriële en warme stijl. Alle kamers hebben een XL boxspring bed van Swiss Sense, een comfortabel zitgedeelte en een bureau. Daarbij is er een moderne badkamer met douche en toilet. Er is gratis WiFi op de kamer. Het terras van de watertoren nodigt uit om heerlijk te genieten van de zon en het landelijke karakter van de groene omgeving. Lekker relaxen met uitzicht op de schapen en koeien die grazen in de weilanden om de toren.

Het is ook mogelijk om van in de weekenden, met feestdagen of in de vakanties de héle toren te huren. Je kunt dan met een gezelschap tot wel 20 a 28 personen genieten deze bijzondere groepsaccommodatie. Je krijgt de beschikking over alle tien luxe tweepersoonskamers, een gezellige gezamenlijke woonkamer met open keuken en drie terassen en een speelzolder waar je kunt tafeltennisen, tafelvoetballen enz. Wil je iets spannends erbij? Op afspraak kun je van de toren abseilen! Dit wordt geregeld in samenwerking met een outdoor bedrijf wat nog veel meer leuke activiteiten kan bieden in en rond de toren!

De omgeving

Trek er op uit op de fiets door het Reest- of het Vechtdal en geniet van de prachtige landelijke en bosrijke omgeving. Fietsverhuur wordt geregeld met de plaatselijke fietsenspecialist. Daarbij biedt de omgeving ook veel goede restaurants. Hierin adviseren Gerrit en Frieda je graag.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest