Loading...

Overnachten bij Gaudí aan de Rijn in Arnhem

B&B Gaudí aan de Rijn Arnhem (Gelderland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 75,- per kamer per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Inclusief ontbijt

De Catalaanse architect Antoni Gaudí heeft bijzonder indrukwekkende gebouwen ontworpen. Voor veel mensen zijn deze architectonische hoogstandjes, zoals de Sagrada Familia, reden om de mooie stad Barcelona te bezoeken. En met recht: bekijk en bewonder! Kun je geen genoeg krijgen van de bijzondere en kenmerkende stijl van Gaudí? Dan hoef je niet (nogmaals) naar Barcelona af te reizen. Nee, je pakt gewoon de trein naar Arnhem!

B&B Gaudí aan de Rijn

Op loopafstand van het station ligt B&B Gaudí aan de Rijn. Een prachtige plek aan de rand van de gezellige binnenstad en aan de andere kant van het water natuurgebied Meinerswijk. Waarom deze B&B de naam van Gaudí gebruikt in haar naam is direct te zien. De eigenaren hebben deze ark helemaal omgetoverd tot een Gaudí-waardige Bed and Breakfast. De organische vormgeving maakt van deze ark een bijzonder aangename slaapplek!

Er zijn twee tweepersoonskamers in deze B&B, en een gedeelde badkamer. De kamers kijken beide uit over de Rijn en het achtergelegen natuurlandschap. Een heel rustgevend uitzicht dus en dat terwijl de winkels, restaurantjes en musea van de binnenstad om de hoek liggen!

Arnhem is een heerlijke stad om er een paar dagen in door te brengen. Naast de vele galeries, restaurantjes, winkels en musea zijn er in de zomer talrijke concerten, festivals en andere culturele activiteiten. Meer behoefte aan rust en natuur? In de bossen en heide van de Veluwe kun je uren fietsen en wandelen. Heerlijk weg in eigen land!

Origineel overnachten:
Prijs vanaf Eur 75,- per kamer per nacht inclusief ontbijt.
Vergelijk hier de prijzen van dit hotel op verschillende boekingssites.

Pin It on Pinterest