Loading...

Slapen in een futuristisch lifestyle hotel in Rotterdam

nhow De Rotterdam Rotterdam (Zuid-Holland)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 149,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • 4 sterren Kunst & Architectuur

Boek direct online via Booking.com
Besteprijsgarantie via Booking.com

Rotterdam is architectonisch misschien wel de meest vooruitstrevende stad van ons land. En dan mag een futuristisch lifestylehotel natuurlijk niet ontbreken. Niet gek dus dat de hippe nhow hotelketen voor haar derde hotel in de wereld Rotterdam heeft uitgekozen. Rem Koolhaas tekende voor het ontwerp.

nhow De Rotterdam

Het 4-sterren nhow hotel De Rotterdam is een hotel zoals we dat in Nederland nog niet kennen. Dit is een hotelformule zoals je die nu in bijvoorbeeld Berlijn en Milaan tegenkomt. Elke vestiging van nhow heeft een eigen thema en voor nhow Rotterdam is dat, hoe kan het ook anders, ‘Kunst & Architectuur’. Alle kamers zijn volledig ingericht volgens de laatste trends op het gebied van technologie, creativiteit en luxe. Dit is de nieuwe ontmoetingsplek in de stad met op 30 meter hoogte een terras aan het water.

nhow Rotterdam bevindt zich op de Wilhelminapier in het gebouw ‘De Rotterdam’ en kijkt uit op de Maas en de skyline van de Rotterdam. In het hotel vind je themakamers passend bij het moderne gebouw op grote hoogte. Kies bijvoorbeeld vor de urban, sunrise, sunset of horizon suite. Allemaal inclusief ‘art, architecture and one hell of a view’ zoals ze zelf zeggen.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 149 euro per nacht
Bekijk hier de prijzen van dit hotel op de verschillende boekingssites.

Pin It on Pinterest