Loading...

Slapen op de Euromast in Rotterdam

Euromast Rotterdam (Zuid-Holland)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 385,- per nacht
  • 1 nacht mogelijk
  • Slapen op 112 meter hoog

Wat de Eiffeltoren voor Parijs is, is de Euromast voor Rotterdam. Een monumentaal kenmerk van de stad Rotterdam. Zijn we als kind niet allemaal wel eens boven op de Euromast geweest? Tegenwoordig is de Euromast weer helemaal hip en happening in de stad. En het is nu ook mogelijk om te overnachten op 112 meter hoogte in één van de twee beschikbare luxe suites.

Het hoogste balkon van Rotterdam

Op de Euromast kun je overnachten in twee suites. De twee exclusieve suites Heaven & Stars bevinden zich boven de brasserie, gelegen aan de uitkijkplatforms op ruim honderd meter hoogte. De suites zijn voorzien van een flatscreen-tv, een dvd-speler en luxueus beddengoed. Ze zijn ingericht met parketvloeren, een bureau en een designer zithoek. Suite Heaven ligt aan de zuidzijde en heeft uitzicht op wereldhaven Rotterdam . Deze suite is voorzien van een inloopregendouche. Ga je liever in bad, kies dan voor Suite Stars. Het iets kleinere Stars bevindt zich aan de noordzijde en biedt uitzicht op de skyline van Rotterdam. Stars beschikt over een ligbad met Jacuzzi. We hoeven je er waarschijnlijk niet bij te vertellen dat het uitzicht over Rotterdam en verre omstreken fenomenaal is en gratis inbegrepen.

In beide suites heerst de charme en romantiek van de jaren 60. Een fles Champagne staat klaar, tot 1 uur ’s nachts is er roomservice . En van 10 uur ’s avonds tot 10 uur ’s ochtends is het grootste en hoogstgelegen balkon van Rotterdam exclusief voor jou. Leuk toch!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 385,- per suite per nacht excl. logiesbelasting.
Vergelijk hier de prijzen van dit hotel op verschillende boekingssites.

Pin It on Pinterest