Loading...

Slapen in een Pipowagen op de boerderij

De Kleine Wildenberg Diepenveen (Overijssel)

In het Overijsselse Diepenveen vind je Boerderij De Kleine Wildenberg. Een authentieke, kleinschalige en gastvrije boerderij waar je kunt ontspannen of juist actief bezig kunt zijn met het voelen, ruiken en proeven van wat de natuur je biedt. En slapen… dat doe je op Klein Wildenberg in een leuk landappartement of originele Pipowagen.

Boerologie op de boerderij, dat is toch Boerologisch!

De Kleine Wildenberg is een boerderij waar met aandacht voor mens en natuur wordt gewerkt. En hoe leuk is het om daar deel van te mogen uitmaken via een verblijf in de bijzondere Pipowagen. Je kunt hierin met 2 tot 4 personen comfortabel overnachten. De Pipowagen beschikt over een keukentje, een woonkamer met houtkachel, een slaapruimte met een 2 persoonsbedstee en een slaapruimte met stapelbed. Perfect voor een gezin met kinderen!

In de Pipowagen heb je een eigen douche en toilet en buiten staat een heerlijke hot-tub. Deze wordt voor je gevuld met water waarna je het bad zelf warm stookt met het aanwezige brandhout. Back to nature! Overnachten kun je behalve in de gezellige Pipowagen ook in één van de landappartementen het Juffertje, de Boterbloem of het Kippenhok

Op de boerderij is van alles te doen:

  • Maak een kampvuur middenin de wei.
  • Geniet van een ontspannende massage.
  • Help mee in de (moes)tuin of met het voeren van dieren.
  • Spelen in de speeltuin of op stap in de omgeving.
  • De Kleine Wildenberg is een perfect startpunt voor wandel- en fietstochten (recreatief en sportief) langs de IJssel of een bezoekje aan de Hanzestad Deventer.

In de nabijheid van De Kleine Wildenberg ligt Ezelboerderij de Grote Ezel. In samenwerking met de Grote Ezel kun je gaan wandelen met een ezel. Hoe leuk is het om met een ezel op stap te gaan! Picknick of knapzak mee en genieten van de prachtige omgeving langs de IJssel of het bosrijke Salland.

Bovendien zijn er op de boerderij echte knuffelpoezen maar natuurlijk ook koetjes en kalfjes, varkens, pony’s en kippen. De Kleine Wildenberg is ook een zorgboerderij en biedt een bijzondere werkomgeving voor mensen met een beperking.

Meer informatie over De Kleine Wildenberg

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 290,- per weekend (2 nachten)

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest