Loading...

Slapen in een voormalige kerk in Mechelen (België)

Martin's Paterhof Mechelen (België)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 47,- per persoon
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • 4 sterren hotel

Boek direct online via Booking.com
Besteprijsgarantie via Booking.com

Het viersterren hotel Martin’s Paterhof in Mechelen kun je met recht een bijzonder hotel noemen. Het zit namelijk in een voormalige kerk! Het hotel bevindt zich in het centrum van Mechelen en heeft de sfeer die je van een luxe hotel mag verwachten. Het is smaakvol ingericht en door de mooie kleuren en luxe stoffen heeft het een warme uitstraling.

Stukje kerk in je kamer

Martin’s Paterhof heeft vijf verschillende kamertypes. Bij kampertype Cosy slaap je in het voormalige minderbroederklooster van Martin’s Paterhof. De overige vier kamertypes bevinden zich in de kerk. Mooie pilaren, bogen en glas-in-lood ramen, de kamers zijn met respect voor de kerk tot stand gekomen. Eerbiedig, dat is wat je voelt als je in deze prachtige omgeving in je heerlijke luxe bed ligt! ’s Ochtends wordt er een uitgebreid, gezond ontbijtbuffet verzorgd inclusief een glas cava, dat wordt geserveerd in het indrukwekkende koorgedeelte van de oude kerk. De receptie is 24 uur per dag geopend en het hotel heeft gratis wifi.

Historische plekjes, musea, natuurwandelingen, restaurants, een dierenpark, golf… Mechelen heeft een indrukwekkend aanbod aan toeristische activiteiten voor jong en oud! En mocht je uitgekeken zijn op Mechelen dan liggen Brussel en Antwerpen op slechts 30 minuten reizen met de trein.

Origineel overnachten:

Vanaf 47,- euro per persoon.
Bekijk hier de prijzen van dit hotel op de verschillende boekingssites.

Pin It on Pinterest