Loading...
8 augustus 2018#

3x bijzonder op pad met een retro VW-busje

Op pad met een retro Volkswagen bus is hip en vooral heel erg populair! Het is hét toonbeeld van vrijheid en doet je denken aan de iconische jaren zeventig. Waar vroeger vooral de hippies in één adem genoemd werden met deze nostalgische slaapplek op wielen, zijn het tegenwoordig vooral de ‘normale’ twintigers en dertigers die er massaal mee op pad gaan. Wil jij ook op deze manier van het goede leven proeven en tegelijkertijd toch nog een beetje binnen je comfort zone blijven? Ga dan met een van de volgende drie organisaties goed voorbereid op avontuur: zo ben je van alle gemakken voorzien, terwijl je zelf je route uitstippelt.

1. Volkswagencamper – Pick-up in Nieuwegein

Vanuit Nieuwegein ga je via DeVolkswagenbus de weg op met een jaren ’70 retro surfbusje. Plan je eigen route, kies de campings waar je wilt overnachten en hit the road. Aan faciliteiten geen gebrek. Zo vind je een koelkast, een tweepits gasfornuis, een EHBO-set, bestek, borden en een waterreservoir in de bus. Zorg zelf voor handdoeken, beddengoed, kussens en/of een slaapzak en je bent good to go!

Meer over de Volkswagencamper

2. Volkswagen T2 – Pick-up in Noord-Brabant

In het Brabantse Wijk en Aalburg staan deze coole Volkswagen T2 Campers voor je klaar bij RetroBus.nl. Hiermee maak je de gaafste roadtrips door de Benelux. Afhankelijk van het aantal personen waarmee je toert, kies je voor een exemplaar met vier of zes slaapplaatsen. Zet je handen op ‘tien voor twee’ aan het grote stuur, geef de volumeknop van de radio een slinger naar rechts en het is gaan met die banaan. Maak je over de kampeerinboedel overigens geen zorgen, die is volop aanwezig.

Meer over de Volkswagen T2

3. VT T3 – Pick-up in Gelderland

Tuffen door de Achterhoek is ook gaaf! Via Vauway in het Gelderse Zelhem ga je op expeditie met een compleet ingerichte Volkswagen T3. De geprogrammeerde navigatie brengt je langs de mooiste plekken. Daarbij ontvang je een heerlijk streekproduct als welkomstgeschenk. De busjes zijn geschikt voor twee tot vier personen en laten je Achterhoeks Høken als de beste. Let’s go back to the seventies!

Meer over deze VT T3

Pin It on Pinterest