Loading...
11 maart 2019#

5x slapen in een boomhut XXL

Boomhutten zijn hot! Je ziet ze steeds vaker en in allerlei soorten en maten. Zeker dat laatste verdient een punt van aandacht; wie denkt dat een boomhut altijd klein en primitief is, heeft het mis. Mede dankzij TV-programma’s als Boomhut XXL als Boomhut Battle zijn er namelijk steeds meer grote én luxe exemplaren te huur. We lichten vijf van de Drentse (ex-)deelnemers voor je uit. Een tipje van de sluier: het liefst zou je in alle stulpjes overnachten!

1. Boomhut XXL op Camping de Reeënwissel (Drenthe)

In het Friese Wold in Drenthe vind je de winnaar van het televisieprogramma Boomhut XXL. Je slaapt hier met maximaal vier personen midden in het bos, wordt wakker met het geluid van fluitende vogels en je hebt nog eens de beschikking over een eigen whirlpool. Je betreedt de veranda via een veertien meter lange touwbrug. En hoe leuk is het om ‘s ochtends een eitje te bakken in de buitenkeuken? Wie weet zie je wel wild voorbij lopen!

Meer over deze Boomhut XXL

2. Boomhut XXL op Vakantiepark Westerbergen (Drenthe)

Deze luxe boomhut vind je ook in Drenthe, in het pittoreske dorpje Echten. De houten accommodatie staat op Vakantiepark Westerbergen en is geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen. De inrichting is geheel in stijl met de natuur: buiten is hier naar binnen gehaald. Zo vind je er onder meer een werkeiland en eettafel gemaakt van een 200 jaar oude boomstam. Dit exemplaar beschikt over een ruim terras met jacuzzi. Dat wordt ultiem ontspannen op grote hoogte!

Meer over deze Boomhut XXL

3. Boomhut XXL op Camping Diever (Drenthe)

In de Boomhut XXL van Camping Diever slaap je geheel in Shakespeare-stijl. Inspiratiebron? Het naastgelegen Shakespeare theater, waar regelmatig stukken van de schrijver worden opgevoerd. Je slaapt met maximaal vier personen letterlijk in een boom en hebt alle gemakken binnen handbereik. Vanaf de veranda krijg je een waanzinnig uitzicht op het nationale park Drents Friese Wold.

Meer over deze Boomhut XXL

4. Boomhut XXL op Camping Torentjeshoek (Drenthe)

Met ruimte voor maximaal zeven personen is dit met recht een Boomhut XXL te noemen. Je verblijft midden in de Drentse natuur op zeven meter hoogte. De hut telt twee verdiepingen en staat op een afgelegen plek: je krijgt dus – ongeacht de grootte van de groep – volop privacy. De boomhut is van alle gemakken voorzien en de perfecte plek om vogels, eekhoorntjes en reeën te spotten.

Meer over deze Boomhut XXL

5. Boomhut XXL op ‘dOlde Kamp (Drenthe)

In dit geval kunnen we beter zeggen dat het een volledig vakantiehuis is in de vorm van een boomhut. De accommodatie is gebouwd in stijl van de Drentse plaggenhutten en biedt plek voor vijf volwassenen en een kind. Vanuit bed zie je ‘s ochtends de zon opkomen en krijg je ‘s avonds de sterrenhemel voor je kiezen. Overdag krijg je prachtig zicht op Nationaal Dwingelerveld.

Meer over deze Boomhut XXL

Naar alle Boomhutten

Ben je hier geweest? Deel dan je ervaring:

Pin It on Pinterest