Scandinavische Bell tent

 • Nederland
 • Gelderland
 • Haarlo

Tukken in de groene en nuchtere Achterhoek en genieten van de rust bij het kampvuur of in de hottub. Oetdoor is dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een laagdrempelig concept om d'r oet te gaan.

 • 1 tot 3 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • In de natuur, Op/aan het water, Op een camping
 • Gratis Wifi

Bijzonder overnachten in een Scandinavische Bell tent

Deze winter bouwen we ons Oetdoor Camp om tot WINTER CAMP! Wat dacht je van donkere avonden bij het kampvuur, (wild) stoofpotjes van houtvuur, mountainbiken en hiken in de winterse landschappen, winter kanoën, neem een frisse duik of compleet ontspannen in onze wildernisspa met hottub en sauna. We gaan deze winter ook verschillende activiteiten organiseren... Gezamenlijke binnenruimte In de gezamenlijke binnenruimte zijn kookstelletjes en keukenmaterialen beschikbaar. Hier kan je ook gebruikmaken van de koelkast & vriezer (voor eventueel koelelementen), zodat je producten lekker koel blijven. In de binnenruimte staan tafels, stoelen en banken zodat je heerlijk warm een spelletje kan doen of boek lezen. Tijdens events kan het zijn dat deze binnenruimte gesloten is. We zorgen ervoor dat er dan een andere ruimte is waar je kan koken. Koken op houtvuur Bij Oetdoor draait alles om er even ‘oet’ te zijn. Lekker in de buitenlucht en daar hoort ook een kampvuurtje bij. Elke tent krijgt bij aankomst een tas met hout. Deze kan je weer aanvullen voor €7,-. In onze kast vind je gietijzeren pannen zodat je heerlijk back-to-basic, maaltijden kan bereiden boven het kampvuur. We hebben een tof receptenboek voor jullie samengesteld die bij aankomst klaarligt in de keuken. In droge periode’s is het verboden om vuur te maken. Winter Wildernis spa (hottub en sauna) Wil je een extra toffe beleving? Boek dan een middag of avond in onze Scandinavische hottub en sauna. Bekijk het arrangement en de beschikbaarheid hier. Check voordat je een boeking maakt, eerst hier de beschikbaarheid. Sanitaire voorzieningen De douche- en toiletgelegenheid is in het gezamenlijke service-gebouw. Winter activiteiten Je mag bij ons gratis gebruikmaken van onze kano’s, sup’s en fietsen (bij minimaal verblijf van 2 nachten – anders kan je het tegen een kleine meerprijs huren). Je kan bij ons ook 2 mountainbikes huren tegen betaling. De kist ligt vol met toffe (outdoor) spelletjes en leesboeken, waaronder natuurlijk het Scandinavische Kubb. We hebben ook verschillende toffe hike routes voor jullie klaargelegd. Winter duik Voor de échte avonturiers is er een zwemmeer tegenover onze camping. Oetdoor = glamping, Oetdoor is een beleving Ondanks dat we ontzettend veel aandacht hebben besteed aan inrichting van onze bell-tenten, is concept om er ‘oet’ te gaan. Dat betekent alles draait om het buiten zijn, of het regent en waait, of dat de zon hoog aan de hemel staat. Zoals ze in Scandinavië zeggen; slecht weer bestaat niet, alleen een slechte voorbereiding. Honden Vriendjes voor onze camp dog Jimmy zijn meer dan welkom! Wel geldt aanlijn & opruim plicht. Hondvriendelijk Oud & Nieuw Het is helaas niet mogelijk om met Oud & Nieuw bij ons vuurwerk af te steken. We zijn een hondvriendelijke camping.
Lees meer
Toon op kaart
Oetdoor - Scandinavische Bell tent

Origineel omdat

 • Kamperen in een bijzondere Bell tent
 • Met Scandinavische hottub en sauna
 • Kampvuurplek aanwezig
 • Gratis gebruik van kano's & sups

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 15:00
 • Uitchecken tot 11:00
 • Aantal personen Maximaal 3 personen
 • Huisdieren Toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 2 nachten

De Bell tent

De tent is geschikt voor 2 volwassene. In de gezamenlijke binnenruimte zijn kookstelletjes en keukenmaterialen beschikbaar. Hier kan je ook gebruikmaken van de koelkast & vriezer (voor eventueel koelelementen), zodat je producten lekker koel blijven. In de binnenruimte staan tafels, stoelen en banken zodat je heerlijk warm een spelletje kan doen of boek lezen. Tijdens events kan het zijn dat deze binnenruimte gesloten is. We zorgen ervoor dat er dan een andere ruimte is waar je kan koken.

Faciliteiten

Koken op houtvuur Bij Oetdoor draait alles om er even ‘oet’ te zijn. Lekker in de buitenlucht en daar hoort ook een kampvuurtje bij. Elke tent krijgt bij aankomst een tas met hout. Deze kan je weer aanvullen voor €7,-. In onze kast vind je gietijzeren pannen zodat je heerlijk back-to-basic, maaltijden kan bereiden boven het kampvuur. We hebben een tof receptenboek voor jullie samengesteld die bij aankomst klaarligt in de keuken. In droge periode’s is het verboden om vuur te maken. Winter Wildernis spa (hottub en sauna) Wil je een extra toffe beleving? Boek dan een middag of avond in onze Scandinavische hottub en sauna. Bekijk het arrangement en de beschikbaarheid hier. Check voordat je een boeking maakt, eerst hier de beschikbaarheid. Sanitaire voorzieningen De douche- en toiletgelegenheid is in het gezamenlijke service-gebouw. Winter activiteiten Je mag bij ons gratis gebruikmaken van onze kano’s, sup’s en fietsen (bij minimaal verblijf van 2 nachten – anders kan je het tegen een kleine meerprijs huren). Je kan bij ons ook 2 mountainbikes huren tegen betaling. De kist ligt vol met toffe (outdoor) spelletjes en leesboeken, waaronder natuurlijk het Scandinavische Kubb. We hebben ook verschillende toffe hike routes voor jullie klaargelegd. Winter duik Voor de échte avonturiers is er een zwemmeer tegenover onze camping.


Prijs inclusief

De prijs is inclusief: Wifi, parkeren, bedlinnen + opgemaakte bedden, stroom, bed van 1m60, (lekker warm) beddengoed met dekbed + vertrek, kussens en dekentje, waterkoker, servies, vuurschaal per 2 tenten, gebruik van de gezamenlijke kampvuurplek en keuken met gietijzeren pannen, verlichting in de tent, stopcontact, kacheltje in koudere periodes en de schoonmaakkosten. Ook mag je gratis gebruikmaken van de kano's, sups, mountainbikes en fietsen.

Bijkomende kosten

Toeristenbelasting Per persoon per nacht
€ 1,30

Optioneel bij te boeken

Ontbijt Per nacht
€ 18,50
Streek ontbijtmand.
Badhandoeken Per persoon
€ 5,-
Huisdier Per dier per nacht
€ 5,-
Maximaal 2 huisdieren.
Hot tub Per dag
€ 75,-
De wildernisspa is inclusief het gebruik van de hottub voor 3 uur met hout, gebruik van 2 badlakens en een flesje Achterhoekse bubbels.

Annuleringsvoorwaarden

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

1. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer. Deze bedraagt:
- Bij annulering meer dan 30 dagen (1 maand) voor aankomst 0%
- Bij annulering binnen 22 dagen en 8 dagen voor aankomst 75%
- Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst 100%

De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten, indien de plaats door een derde op voordracht van de recreant en met schriftelijke instemming van de ondernemer, wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.

2. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer. Annulering groepen (vanaf 4 tenten):
- Bij annulering meer dan drie maanden voor aankomst, 15%
- Bij annulering binnen drie tot twee maanden voor aankomst, 50%
- Bij annulering binnen twee tot één maand voor aankomst, 75%
- Bij annulering binnen één maand voor aankomst, 90%
- Bij annulering op de dag van aankomst, 100%

De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten, indien de plaats door een derde op voordracht van de recreant en met schriftelijke instemming van de ondernemer, wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.


Scandinavische Bell tent

 • Nederland
 • Gelderland
 • Haarlo
vanaf € 85,- per nacht

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Snelcode: 1165

Ook origineel: