Scandinavische Bell tent

 • Nederland
 • Gelderland
 • Lochem

Tukken in de groene en nuchtere Achterhoek en genieten van de rust bij het kampvuur of in de hottub. Oetdoor is dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een laagdrempelig concept om d'r oet te gaan.

 • 1 tot 3 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • In de natuur, Op/aan het water, Op een camping
 • Gratis Wifi

Bijzonder overnachten in een Scandinavische Bell tent

Kamperen in een bijzondere Bell tent en dompel je onder in de Scandinavische cultuur in de op-hout-gestookte hottub (meerprijs), onder de sterren. Dat is ultiem genieten in de Achterhoek! De tent is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind. We hebben fietsen, kano's en sups gratis ter beschikking Deze winter bouwen we ons Oetdoor Camp om tot WINTER CAMP! 27 december t/m 6 maart
Lees meer
Toon op kaart
Oetdoor - Scandinavische Bell tent

Origineel omdat

 • Kamperen in een bijzondere Bell tent
 • Met Scandinavische hottub
 • Kampvuurplek aanwezig
 • Gratis gebruik van kano's & sups

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 15:00
 • Uitchecken tot 11:00
 • Aantal personen Maximaal 3 personen
 • Huisdieren Toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 2 nachten

De Bell tent

De tent is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind. Er staat een 2-persoonsbed + een slaapmatje (voor een eventuele 3e persoon). Er is een gezamenlijke kooktent waar kookstelletjes, keukenmaterialen en een koelkast staan waar je gebruik van kunt maken. Wil je extra avontuur dan kies je voor onze gietijzeren pannen en maak je de maaltijden boven kampvuur. De douche- en toiletgelegenheid is in het gezamenlijke service-gebouw.

Faciliteiten

Een gezellige locatie met Scandinavische bell-tenten, een grill-hut, kampvuurplekken, festivalshelter en hottub. Het kampeerterrein is sfeervol aangekleed met lampjes, beplanting en gezellige zithoekjes met vuurschalen. In het midden van het veld is een kleine poel, voor verkoeling. Naast het veld ligt ook een zwemvijver die wordt gedeeld met andere gasten van deze locatie. Het ligt op 400 meter van de Bolksbeek waar je kan kanovaren of suppen. Je kan er ook voetgolven, (indoor) voetballen en er zijn meerdere speeltoestellen. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, denk aan een outdoor-cinema, outdoor cooking workshops en vlotten-bouwen. Je mag gratis gebruikmaken van de 2 kano's, sup's, mountainbikes en fietsen.

Omgeving

De historische plaats Lochem ligt in het hart van de Achterhoek. Je vindt er fraaie landgoederen met stokoude bomen, bloemrijke weilanden, slingerende zandwegen, rust en schoonheid. Een heerlijke omgeving om te fietsen en wandelen. Lochem heeft één van de mooiste wandelgebieden van Nederland met meer dan 60 routes! Leuke musea in de buurt zijn Museum Staal in Almen (over dichter Staring en de Koepel van Staring) en Museum More in Gorssel/Ruurlo (met de kunstcollectie van Hans Melchers).


Prijs inclusief

De prijs is inclusief: Wifi, parkeren, bedlinnen + opgemaakte bedden, stroom, bed van 1m60, (lekker warm) beddengoed met dekbed + vertrek, kussens en dekentje, waterkoker, servies, vuurschaal per 2 tenten, gebruik van de gezamenlijke kampvuurplek en keuken met gietijzeren pannen, verlichting in de tent, stopcontact, kacheltje in koudere periodes en de schoonmaakkosten. Ook mag je gratis gebruikmaken van de kano's, sups, mountainbikes en fietsen.

Bijkomende kosten

Toeristenbelasting Per persoon per nacht
€ 1,30

Optioneel bij te boeken

Ontbijt Per nacht
€ 18,50
Streek ontbijtmand.
Badhandoeken Per persoon
€ 5,-
Huisdier Per dier per nacht
€ 5,-
Maximaal 2 huisdieren.
Hot tub Per dag
€ 75,-
De wildernisspa is inclusief het gebruik van de hottub voor 3 uur met hout, gebruik van 2 badlakens en een flesje Achterhoekse bubbels.

Annuleringsvoorwaarden

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

1. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer. Deze bedraagt:
- Bij annulering meer dan 30 dagen (1 maand) voor aankomst 0%
- Bij annulering binnen 22 dagen en 8 dagen voor aankomst 75%
- Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst 100%

De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten, indien de plaats door een derde op voordracht van de recreant en met schriftelijke instemming van de ondernemer, wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.

2. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer. Annulering groepen (vanaf 4 tenten):
- Bij annulering meer dan drie maanden voor aankomst, 15%
- Bij annulering binnen drie tot twee maanden voor aankomst, 50%
- Bij annulering binnen twee tot één maand voor aankomst, 75%
- Bij annulering binnen één maand voor aankomst, 90%
- Bij annulering op de dag van aankomst, 100%

De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten, indien de plaats door een derde op voordracht van de recreant en met schriftelijke instemming van de ondernemer, wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.


Scandinavische Bell tent

 • Nederland
 • Gelderland
 • Lochem
vanaf € 85,- per nacht

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum

Snelcode: 1165

Ook origineel: