Slapen op grote hoogte in een Droomwachter

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Oud Ade

Bijzonder overnachten op grote hoogte in deze Droomwachter. Bij het ontwaken stap je zo je eigen balkon op en geniet je van de verre uitzichten over het landschap, en van de schapen die voor je neus staan te grazen.

 • 1 tot 2 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In de natuur, Bij de boer, Hoog in de lucht
 • Geen Wifi

Bijzonder overnachten in de Droomwachter

In deze accommodatie heb je beneden de mogelijkheid om je eigen leefomgeving te creëren. Kies je voor open (rits dan eenvoudig alles open) of kies voor een lekker knus verblijf in de tent.
Lees meer
Toon op kaart
Hihahut - Droomwachter

Origineel omdat

 • Bijzonder kamperen in een uniek verblijf met een top uitzicht
 • Bij het ontwaken stap je zo je eigen balkon op
 • Met uitzicht over het landschap en de schapen die voor je neus staan te grazen

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 16:00
 • Uitchecken tot 11:00
 • Aantal personen Maximaal 2 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 1 nacht

De Droomwachter

Een fijn verblijf voor twee! De tandem parkeer je gewoon naast de hut, en dan is het nog maar een paar traptreden naar je knusse huisje! De hut beschikt over een opgemaakt tweepersoonsbed, een klein keukentje met gastfornuis, koelkast en kookgerei en een compost-toilet. Er is verlichting en er zijn stopcontacten in de hut. De warme douche staat achter je verblijf, handdoeken zijn aanwezig. Koffie & thee is aanwezig.

Omgeving

Het is avond bij de Droomwachter, en zittend op het balkon denk je terug aan wat je die dag allemaal van de polder hebt gezien. De fietspaden, de wandelroutes, de zwemplekken en de immense groene velden die vaak pas bij de horizon leken te stoppen. Diezelfde horizon die jou nu trakteert op een prachtige zonsondergang waar jij vanaf dit balkon een perfect uitzicht op hebt.


Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten Per verblijf
€ 35,-

Optioneel bij te boeken

Ontbijt Per nacht
€ 15,-
Ontbijtbox voor 2 personen.
Diner Per nacht
€ 25,-
Dinerbox voor 2 personen.
Fietshuur Per verblijf
€ 25,-
Huur een tandem.
Welkomstpakket Per verblijf
€ 5,-
Je ontvangt een gratis welkomstpakket per e-mail. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hut. Wil je dit welkomstpakket liever per post ontvangen dan kan dat tegen meerprijs.

Annuleringsvoorwaarden

Nadat je de boeking hebt afgerond ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle informatie over de boeking en de betaalinformatie. Ongeveer anderhalve week voor vertrek ontvang je het welkomstpakket per mail. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hut.

Op de dag van aankomst begin je bij het startpunt, gesitueerd vlakbij parkeermogelijkheden en een horecagelegenheid. Hier vind je ook het fysieke welkomstpakket, bestaande uit een routekaart en informatieboekje. De code vermeld in de welkomstbrief heb je nodig om de locker met fietssleutels te openen. Naast de locker vind je vervolgens de vrolijke tandems, en aan de steigers liggen de roeiboten klaar voor vertrek!

De routekaart geeft aan welke routes je elke dag kunt volgen om uiteindelijk bij de hut van bestemming aan te komen.

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

a. Tot 30 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, het bedrag wordt teruggestort op de rekening van de gast.
b. Bij annulering tussen 29 en 14 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 50% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
c. Bij annulering tussen 13 en 7 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 30% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
d. Bij annulering tussen 6 en 1 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 10% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
e. Bij annulering op de eerste verblijfsdatum wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
f. Annuleren of wijzigingen van ontbijt,- lunch- en dinerboxen kan tot 1 dag vooraf doorgegeven worden. Extra boxen worden na verblijf gefactureerd en geannuleerde boxen worden gecrediteerd.
g. Op een wijziging van de boeking waarbij de verblijfsduur wordt verkort gelden in principe dezelfde voorwaarden als bij annulering van de boeking tenzij door verhuurder in dat geval anders wordt besloten.
h. Bij wijzigingen die veel administratief werk opleveren kunnen extra administratiekosten worden gerekend, dit wordt vooraf kortgesloten met de gast.


Slapen op grote hoogte in een Droomwachter

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Oud Ade
vanaf € 70,- per nacht

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.

Snelcode: 1804

Ook origineel: