Bijzondere tipihut tussen de bomen

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Roelofarendsveen

Het bijzondere aan deze hut is dat je heel gemakkelijk buiten naar binnen haalt en andersom. Je ritst simpelweg alle zijkanten open van de benedenverdieping, en plots waan je je in een zee van groen.

 • 1 tot 2 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In de natuur, Hoog in de lucht, Op/aan het water
 • Geen Wifi

Bijzonder overnachten in een bijzondere tipihut tussen de bomen

Deze bijzondere accommodatie bereik je per roeiboot. De route is redelijk lang (zeker 45 minuten), maar leidt je wel door een mooi stukje van de ‘Veense’ polder. Als je de hut eenmaal hebt bereikt kun je gelijk aanmeren en de hut binnenstappen. Het leefgedeelte, de sanitaire ruimte, en de keuken bevinden zich beneden. Via een trap aan de buitenkant klim je naar de ‘slaapkamer’, waar je ook nog een klein balkonnetje vindt.
Lees meer
Toon op kaart
Hihahut - Steltloper

Origineel omdat

 • Bijzonder overnachten in een unieke tent tussen de bomen
 • Hier haal je heel gemakkelijk buiten naar binnen en andersom
 • Vanuit bed een prachtig uitzicht door de boomtoppen
 • Te bereiken per roeiboot

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 16:00
 • Uitchecken tot 11:00
 • Aantal personen Maximaal 2 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 1 nacht

De tent

Deze unieke accommodatie bereik je per roeiboot (ongeveer 45 minuten roeien) door een prachtig stukje van de ‘Veense’ polder. Je kunt eventueel tegen een kleine meerprijs kiezen voor het gebruik van een Canadese kano. Hier vaar je over het algemeen wat sneller mee dan de roeiboot. Als je de hut eenmaal hebt gespot kun je gelijk aanmeren en de hut binnenstappen. Het leefgedeelte, de sanitaire ruimte, en de keuken bevinden zich beneden. Via een trap aan de buitenkant klim je naar de ‘slaapkamer’, waar je ook nog een klein balkonnetje vindt. Het bijzondere aan deze hut is dat je heel gemakkelijk buiten naar binnen haalt en andersom. Je ritst simpelweg alle zijkanten open van de benedenverdieping, en plots waan je je in een zee van groen. Ook heb je ‘s ochtends vanuit bed een prachtig uitzicht door de boomtoppen! Kopje koffie, vogels en vele planten, dat is toch fijn wakker worden? De hut beschikt over een opgemaakt tweepersoonsbed, een klein keukentje met gastfornuis, koelkast en kookgerei en een compost-toilet. Er is verlichting en er zijn stopcontacten in de hut. De warme douche staat achter je verblijf, handdoeken zijn aanwezig. Koffie & thee is aanwezig.

Omgeving

Na een ware ontdekkingstocht over het water, langs kassen, akkers en verborgen slootjes, arriveer je bij de Steltloper. Hier, in een toch al groene polder, staat deze hut verstopt in een nog groenere oase. Terwijl jij beneden de keuken verkent, klimt je reispartner naar het slaapgedeelte op de bovenverdieping. Straks eerst maar eens met een drankje relaxen in het gras en vanavond heerlijk slapen tussen de boomtoppen.


Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten Per verblijf
€ 35,-

Optioneel bij te boeken

Ontbijt Per nacht
€ 15,-
Een ontbijtbox voor 2 personen.
Diner Per nacht
€ 25,-
Dinerbox voor 2 personen.
Kano Per verblijf
€ 12,50
Een roeiboot is inbegrepen. Liever een Canadese kano? Dan kun je deze bijboeken.
Welkomstpakket Per verblijf
€ 5,-
Je ontvangt een gratis welkomstpakket per e-mail. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hut. Wil je dit welkomstpakket liever per post ontvangen dan kan dat tegen meerprijs.

Annuleringsvoorwaarden

Nadat je de boeking hebt afgerond ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle informatie over de boeking en de betaalinformatie. Ongeveer anderhalve week voor vertrek ontvang je het welkomstpakket per mail. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hut.

Op de dag van aankomst begin je bij het startpunt, gesitueerd vlakbij parkeermogelijkheden en een horecagelegenheid. Hier vind je ook het fysieke welkomstpakket, bestaande uit een routekaart en informatieboekje. De code vermeld in de welkomstbrief heb je nodig om de locker met fietssleutels te openen. Naast de locker vind je vervolgens de vrolijke tandems, en aan de steigers liggen de roeiboten klaar voor vertrek!

De routekaart geeft aan welke routes je elke dag kunt volgen om uiteindelijk bij de hut van bestemming aan te komen.

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

a. Tot 30 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, het bedrag wordt teruggestort op de rekening van de gast.
b. Bij annulering tussen 29 en 14 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 50% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
c. Bij annulering tussen 13 en 7 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 30% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
d. Bij annulering tussen 6 en 1 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 10% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
e. Bij annulering op de eerste verblijfsdatum wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
f. Annuleren of wijzigingen van ontbijt,- lunch- en dinerboxen kan tot 1 dag vooraf doorgegeven worden. Extra boxen worden na verblijf gefactureerd en geannuleerde boxen worden gecrediteerd.
g. Op een wijziging van de boeking waarbij de verblijfsduur wordt verkort gelden in principe dezelfde voorwaarden als bij annulering van de boeking tenzij door verhuurder in dat geval anders wordt besloten.
h. Bij wijzigingen die veel administratief werk opleveren kunnen extra administratiekosten worden gerekend, dit wordt vooraf kortgesloten met de gast.


Bijzondere tipihut tussen de bomen

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Roelofarendsveen
vanaf € 70,- per nacht

Beschikbaarheid

Selecteer een gewenste datum.

Hoe boeken?

Je boekt direct bij de eigenaar.

Snelcode: 1802

Ook origineel: