Kamperen in een tent in de kas

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Roelofarendsveen

Slapen in een tent in de kas. Deze unieke 'Binnentent' is enkel en alleen via het water te bereiken. Na de roeitocht (roeiboot is inbegrepen) zie je ‘m vanzelf staan, op jouw eigen privé landje voor die avond.

 • 1 tot 2 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In de natuur, Op/aan het water
 • Geen Wifi

Bijzonder kamperen in een Binnentent

Dit bijzondere verblijf is enkel en alleen via het water te bereiken. Na de roeitocht zie je ‘m vanzelf staan, op jouw eigen privé landje voor die avond.
Lees meer
Toon op kaart
Hihahut - Binnentent

Origineel omdat

 • Bijzonder kamperen in een Binnentent
 • De tent staat in de kas dus je kampeert altijd droog
 • Deze tent is enkel en alleen via het water te bereiken, na de roeitocht zie je ‘m vanzelf staan, op jouw eigen privé landje voor die avond
 • De roeiboot is inbegrepen

Beschikbaarheid

We hebben geen live beschikbaarheid van deze accommodatie. Informeer bij de verhuurder voor specifieke data.

Hoe boeken?

De beschikbaarheid & prijs is op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de verhuurder


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 16:00
 • Uitchecken tot 11:00
 • Aantal personen Maximaal 2 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Geen
 • Minimum verblijf 1 nacht

De tent

De tent beschikt over een opgemaakt tweepersoonsbed, een klein keukentje met gastfornuis, koelkast en kookgerei en een compost-toilet. Er is verlichting en er zijn stopcontacten in de tent. De warme douche staat naast je verblijf, handdoeken zijn aanwezig. Koffie & thee is aanwezig.

Omgeving

Omringd door bomen, struiken en smalle sloten staat de Binnentent haast verstopt in de polder. Nadat je heerlijk rustig in de hangmat naar alle vogels hebt liggen luisteren, zie je een hengel staan. Je besluit een poging te wagen, maar in plaats van naar je dobber te kijken, dwaalt je blik al snel af naar de zeilbootjes die in de verte over het Braassemermeer varen.


Prijs inclusief

De prijs is inclusief roeiboot.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten Per verblijf
€ 35,-

Optioneel bij te boeken

Ontbijt Per nacht
€ 15,-
Een ontbijtbox voor 2 personen.
Diner Per nacht
€ 25,-
Een dinerbox voor 2 personen.
Kano Per verblijf
€ 12,50
Er is een roeiboot inbegrepen om naar je locatie te roeien. Liever een Canadese kano? Dan kun je die optioneel bijboeken.
Welkomstpakket Per verblijf
€ 5,-
Je ontvangt een gratis welkomstpakket per e-mail. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hut. Wil je dit welkomstpakket liever per post ontvangen dan kan dat tegen meerprijs.

Annuleringsvoorwaarden

Nadat je de boeking hebt afgerond ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle informatie over de boeking en de betaalinformatie. Ongeveer anderhalve week voor vertrek ontvang je het welkomstpakket per mail. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hut.

Op de dag van aankomst begin je bij het startpunt, gesitueerd vlakbij parkeermogelijkheden en een horecagelegenheid. Hier vind je ook het fysieke welkomstpakket, bestaande uit een routekaart en informatieboekje. De code vermeld in de welkomstbrief heb je nodig om de locker met fietssleutels te openen. Naast de locker vind je vervolgens de vrolijke tandems, en aan de steigers liggen de roeiboten klaar voor vertrek!

De routekaart geeft aan welke routes je elke dag kunt volgen om uiteindelijk bij de hut van bestemming aan te komen.

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

a. Tot 30 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, het bedrag wordt teruggestort op de rekening van de gast.
b. Bij annulering tussen 29 en 14 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 50% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
c. Bij annulering tussen 13 en 7 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 30% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
d. Bij annulering tussen 6 en 1 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 10% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
e. Bij annulering op de eerste verblijfsdatum wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
f. Annuleren of wijzigingen van ontbijt,- lunch- en dinerboxen kan tot 1 dag vooraf doorgegeven worden. Extra boxen worden na verblijf gefactureerd en geannuleerde boxen worden gecrediteerd.
g. Op een wijziging van de boeking waarbij de verblijfsduur wordt verkort gelden in principe dezelfde voorwaarden als bij annulering van de boeking tenzij door verhuurder in dat geval anders wordt besloten.
h. Bij wijzigingen die veel administratief werk opleveren kunnen extra administratiekosten worden gerekend, dit wordt vooraf kortgesloten met de gast.


Kamperen in een tent in de kas

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Roelofarendsveen
vanaf € 70,- per nacht

Beschikbaarheid

We hebben geen live beschikbaarheid van deze accommodatie. Informeer bij de verhuurder voor specifieke data.

Hoe boeken?

De beschikbaarheid & prijs is op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de verhuurder

Snelcode: 1800

Ook origineel: