Unieke Huifkar

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Roelofarendsveen

Bijzonder overnachten in een oude boerenkar die is omgetoverd tot een geweldig vakantieverblijf. De kar staat op een dijk naast een pension voor paarden.

 • 1 tot 4 personen
 • Huisdieren niet toegestaan
 • In de natuur, Bij de boer
 • Geen Wifi

Bijzonder overnachten in een Boerenkar

Een bijzonder verblijf voor vier personen waar je even helemaal tot rust kunt komen. Je ziet veel oude materialen terugkomen in de Boerenkar verwerkt tot onder andere meubels, vloeren en zelfs wanden.
Lees meer
Toon op kaart
Hihahut - Flierefluiter

Origineel omdat

 • Bijzonder overnachten in een voormalige Boerenkar
 • Geplaatst op een dijk naast een pension voor paarden
 • Je ziet veel oude materialen terugkomen in deze hut, verwerkt tot onder andere meubels, vloeren en zelfs wanden!

Beschikbaarheid

We hebben geen live beschikbaarheid van deze accommodatie. Informeer bij de verhuurder voor specifieke data.

Hoe boeken?

De beschikbaarheid & prijs is op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de verhuurder


Wat je moet weten

 • Inchecken vanaf 16:00
 • Uitchecken tot 11:00
 • Aantal personen Maximaal 4 personen
 • Huisdieren Niet toegestaan
 • Parkeren Gratis
 • Wifi Gratis
 • Minimum verblijf 1 nacht

De Boerenkar

De Boerenkar beschikt over een opgemaakt tweepersoonsbed en een stapelbed, een klein keukentje met gastfornuis, koelkast en kookgerei en een compost-toilet. Er is verlichting en er zijn stopcontacten in de hut. De warme douche staat achter je verblijf, handdoeken zijn aanwezig. Koffie & thee is aanwezig.

Omgeving

Je wordt ‘s ochtends wakker in de Flierefluiter en opent de deur voor het prachtige uitzicht. In de verte herken je de oer-Hollandse molen, naast de zwemplek waar je gisteravond nog een verfrissende duik hebt genomen. De weilanden om je heen zijn al tot leven gekomen met paarden en schapen die ongestoord grazen in de ochtendzon, terwijl jij een diepe teug frisse buitenlucht opsnuift.


Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten Per verblijf
€ 35,-

Optioneel bij te boeken

Ontbijt Per nacht
€ 15,-
Ontbijtbox voor 2 personen.
Diner Per nacht
€ 25,-
Dinerbox voor 2 personen.
Fietshuur Per verblijf
€ 25,-
Huur een tandem.
Welkomstpakket Per verblijf
€ 5,-
Je ontvangt een gratis welkomstpakket per e-mail. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hut. Wil je dit welkomstpakket liever per post ontvangen dan kan dat tegen meerprijs.

Annuleringsvoorwaarden

Nadat je de boeking hebt afgerond ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle informatie over de boeking en de betaalinformatie. Ongeveer anderhalve week voor vertrek ontvang je het welkomstpakket per mail. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hut.

Op de dag van aankomst begin je bij het startpunt, gesitueerd vlakbij parkeermogelijkheden en een horecagelegenheid. Hier vind je ook het fysieke welkomstpakket, bestaande uit een routekaart en informatieboekje. De code vermeld in de welkomstbrief heb je nodig om de locker met fietssleutels te openen. Naast de locker vind je vervolgens de vrolijke tandems, en aan de steigers liggen de roeiboten klaar voor vertrek!

De routekaart geeft aan welke routes je elke dag kunt volgen om uiteindelijk bij de hut van bestemming aan te komen.

Je boekt direct bij de eigenaar van deze accommodatie. Na (aan)betaling gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden van de verhuurder:

a. Tot 30 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, het bedrag wordt teruggestort op de rekening van de gast.
b. Bij annulering tussen 29 en 14 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 50% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
c. Bij annulering tussen 13 en 7 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 30% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
d. Bij annulering tussen 6 en 1 dagen voorafgaande aan de eerste verblijfsdatum wordt 10% van het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening van de gast.
e. Bij annulering op de eerste verblijfsdatum wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
f. Annuleren of wijzigingen van ontbijt,- lunch- en dinerboxen kan tot 1 dag vooraf doorgegeven worden. Extra boxen worden na verblijf gefactureerd en geannuleerde boxen worden gecrediteerd.
g. Op een wijziging van de boeking waarbij de verblijfsduur wordt verkort gelden in principe dezelfde voorwaarden als bij annulering van de boeking tenzij door verhuurder in dat geval anders wordt besloten.
h. Bij wijzigingen die veel administratief werk opleveren kunnen extra administratiekosten worden gerekend, dit wordt vooraf kortgesloten met de gast.


Unieke Huifkar

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Roelofarendsveen
vanaf € 70,- per nacht

Beschikbaarheid

We hebben geen live beschikbaarheid van deze accommodatie. Informeer bij de verhuurder voor specifieke data.

Hoe boeken?

De beschikbaarheid & prijs is op aanvraag. Neem hiervoor contact op met de verhuurder

Snelcode: 1805

Ook origineel: