Loading...

Avontuurlijk overnachten op een vlot

Het Kleine Paradijs Easterein (Friesland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 80,- per nacht
  • Minimum verblijf is 2 nachten
  • 1 nacht alleen mogelijk op een zondag en in het laagseizoen.

Bij Het Kleine Paradijs in Easterein, Friesland, is veelzijdigheid het sleutelwoord. Zo kun je hier bijzonder overnachten in een Boomhut, Blokhut, Zigeunerwagen, Yurt of Tipi. En ook de nieuwste aanwinst van dit Friese paradijsje is weer heel speciaal: Slapen op een vlot.

Vlot de Mini-Kon-Tiki

Het vlot is geïnspireerd op het beroemde vlot de Kon-Tiki waarmee in 1947 een opzienbarende zeereis is gemaakt door zes opvarenden. De Mini-Kon-Tiki is de helft van de ware grootte en biedt plaats aan twee personen.

Het vlot is gemaakt van hout, drijft op vaten en is 8 meter lang en 3 meter breed. Op het vlot staat een mooie houten hut waar je met twee personen kunt overnachten. De bedden van 200x90cm kun je zelf opmaken met je eigen linnengoed of je kunt dit van te voren bestellen. Als inventaris vind je er een scheepskist, olielampen, gasstel en eenvoudig keukengerei. Een tafel en twee lage stoeltjes, met fijne schapenvachten, zijn eveneens aanwezig. Ook op het buitendek staan twee stoelen gemaakt van steigerhout. Een koelkast en sanitaire voorzieningen vind je bij thuishaven Het Kleine Paradijs.

Wil je het anker lichten dan kan dat. Het vlot is gelegen in rustig vaarwater tussen de weilanden. Zet je zorgen opzij en ga op pad met de Mini-Kon-Tiki, een heerlijke manier om te ontspannen en te genieten van de natuur om je heen.

Het Kleine Paradijs is een idyllische plek in Friesland waar je bent omgeven door rust, ruimte, bomen en water. Echt een inspirerende en rustgevende locatie!

Origineel overnachten:

Vanaf 80,- euro per nacht. Minimum verblijf is 2 nachten, 1 nacht mogelijk, op een zondag en in het laagseizoen.

Pin It on Pinterest