Loading...

Beach Houses aan de Zeeuwse kust

Roompot Beach Resort Kamperland (Zeeland)
  • Geschikt voor maximaal 6 personen
  • Vanaf € 500,- per weekend
  • Op het strand met uitzicht over zee

Boek direct online via Roompot
Besteprijsgarantie via Roompot

Een lekkere strandvakantie kun je ook gewoon in Nederland beleven met een overnachting óp het strand. Direct aan de Oosterschelde vind je deze fonkelnieuwe, luxe strandhuisjes. Loop nog 30 stappen westelijker en je viert geen vakantie aan zee… maar ín zee, om maar even aan te geven hoe dicht de Beach Houses bij het water staan.

Strandhuisjes op Vakantiepark Roompot Beach Resort

De Beach Houses maken onderdeel uit van het vijf-sterren-vakantiepark Roompot Beach Resort. Dit park biedt vele voorzieningen en zowel jong als oud kunnen zich hier prima vermaken. De strandhuisjes maken je strandvakantie ervaring natuurlijk helemaal compleet. De strandhuisjes zijn geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 boven en 2 beneden. Eén slaapkamer beneden beschikt over een stapelbed. De overige slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden. De zithoek is voorzien van een smart TV en de keuken van een vaatwasser, magnetron, koffie-pad apparaat en een waterkoker. De koelkast is voorzien van een klein vriesvak. Buiten staat een terras met loungeset erop en uitzicht op zee. De beachhouses zijn voorzien van gratis WiFi.

Met een verblijf in één van de nieuwe Beach Houses zit je op de perfecte plek om lekker op ontdekking te gaan in het Zeeuwse landschap. De Beach Houses zijn het hele jaar door te boeken.

Roompot Beach Resort wordt de parel van de Zeeuwse kust genoemd. Met recht, want dit vijf-sterren-vakantiepark heeft de meeste voorzieningen van heel Zeeland. Bovendien ligt het kindvriendelijke Roompotstrand aan het zuivere zwemwater van Nationaal Park De Oosterschelde.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 500 euro per weekend

Pin It on Pinterest