Loading...

Bijzonder kamperen in een Indiase tent

Camping Buitenwereld Witteveen (Drenthe)
  • Geschikt voor 2 tot 4/5 personen
  • Vanaf € 40,- per nacht
  • Uniek in Nederland

Voel je als een vorst (of Maharadja) op de camping in deze originele Indiase tent op camping de Buitenwereld in Witteveen (Drenthe). Een bijzonder verblijf voor een originele vakantie met zijn tweetjes of met het hele gezin vol luxe en comfort.

Glamping in een Indiase tent

Deze speciale tent is gebaseerd op de traditionele Indiase tenten die vroeger door de Maharadja’s werden gebruikt tijdens de verblijven buiten hun paleizen. De tent is volledig ingericht en bevat alle benodigdheden die een onbezorgde vakantie garanderen.

De tent bestaat uit drie delen. In het middengedeelte van de tent staat een keukenblok met kooktoestel en minikoelkast. Hier vind je ook het ruime tweepersoons hemelbed met klamboe. Achterin de tent is een apart gedeelte met extra bedden voor kinderen of vrienden. Er is eventueel ruimte voor een vijfde persoon in overleg. Aan de voorzijde is een ruime veranda waar je heerlijk kunt relaxen, borrelen of dineren aan de eethoek. Twee luie stoelen en een nog luiere hangmat maken dit plaatje compleet. In de kleinere tweepersoonstent is het keukenblok geplaatst in de achterste ruimte, zodat er middenin lekker veel ruimte is. Rondom de tenten is een passende beplanting van bamboes, palmen, siergrassen en veel bloemen, zodat ook buiten de tent de exotische sfeer voelbaar is.

De omgeving

Camping de Buitenwereld bevindt zich in een bosrijke omgeving. Je loopt vanuit de camping dan ook zo het bos in! In deze bossen liggen twee plassen, waarvan de meest dichtstbijzijnde geschikt is om in te zwemmen. Ben je een cultuurliefhebber dan vind je op zo’n 3 kilometer afstand het museumdorpje Orvelte. Ook Westerbork is niet ver weg.

Origineel overnachten

Voor de tweepersoonstent is de prijs vanaf 40 euro per nacht, inclusief alles, bij verblijf van een volle week. Een lang weekend vanaf 155,- euro. Wil je 2 nachten boeken dan betaal je 110,- euro. 1 nacht is niet mogelijk in het hoogseizoen.

Voor de vierpersoonstent is de prijs vanaf 50 euro per nacht, inclusief alles, bij verblijf van een volle week. Een lang weekend vanaf 195,- euro. Wil je 2 nachten boeken dan betaal je 75,- euro per nacht (in het laagseizoen). 1 nacht is niet mogelijk in het hoogseizoen. Wil je met 2 personen in een 4-persoonstent verblijven dan krijg je 10% korting!

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest