Loading...

Bijzonder kamperen in een Indiase tent

Camping Buitenwereld Witteveen (Drenthe)

Overnachten in een Indiase tent op Camping Buitenwereld valt met verve in de categorie ‘glamperen’!

Origineel omdat:

 • Voel je als een vorst (of Maharadja) op de camping in deze originele Indiase tent op camping de Buitenwereld in Witteveen (Drenthe).
 • De uitheemse sferen komen je aan alle kanten tegemoet.
 • Te midden van de veelzijdige Drentse natuur.
 • Romantiek ten top (en mugloos slapen) dankzij de klamboe boven het bed.

Wat je moet weten:

 • Voor 2 tot 5 personen
 • In- en uitchecken flexibel
 • 1 nacht verblijven mogelijk (niet in het hoogseizoen)
 • Gratis parkeren
 • Huisdieren toegestaan
 • Geschikt voor kinderen
 • Gratis Wifi

Details:

Voel je als een vorst (of Maharadja) in de originele Indiase tent op camping de Buitenwereld in het Drentse Witteveen. Je beleeft hier gegarandeerd een originele vakantie vol luxe en comfort, met z’n tweetjes of met het hele gezin.

De Indiase tent

De tent is gebaseerd op de traditionele Indiase tenten die vroeger door de Maharadja’s werden gebruikt. De tent is volledig ingericht en bevat alle benodigdheden die een onbezorgde vakantie garanderen. Het onderkomen bestaat uit drie delen. In het middengedeelte van de tent staat een keukenblok met een kooktoestel en een minikoelkast. Hier vind je tevens het ruime tweepersoons hemelbed, mét klamboe. Achterin de tent is een apart gedeelte met extra bedden voor de kinderen of vrienden. Zo is er eventueel ruimte voor een vijfde persoon in overleg. Aan de voorzijde vind je een ruime veranda waar je heerlijk kunt relaxen, borrelen of dineren in de eethoek. Twee luie stoelen en een nog luiere hangmat maken het plaatje compleet.

In de kleinere tweepersoonstent is het keukenblok geplaatst in de achterste ruimte, zodat er in het midden lekker veel ruimte overblijft. Rondom de tenten vind je een passende beplanting van bamboes, palmen, siergrassen en veel bloemen, zodat ook buiten de tent de exotische sfeer voelbaar is.

Omgeving:

Camping de Buitenwereld bevindt zich in een bosrijke omgeving. Je loopt vanaf de camping dan ook zo het bos in! In deze bossen liggen twee plassen, waarvan de meest dichtstbijzijnde geschikt is om in te zwemmen. Ben je een cultuurliefhebber? Bezoek dan het museumdorp Orvelte op zo’n drie kilometer afstand. Ook Westerbork is dichtbij.

Origineel overnachten:

Voor een vierpersoonstent is de huurprijs € 320,- voor een hele week in het laagseizoen. Een weekend vanaf € 145,-. Een tweepersoonstent is al te boeken vanaf € 50,- per nacht tot slechts € 250,- per week.

1 nacht is niet mogelijk in het hoogseizoen. Wil je met 2 personen in een 4-persoonstent verblijven dan krijg je 10% korting! Flexibel boeken, aankomen en vertrekken wanneer je wilt. Geen extra kosten (uitgezonderd toeristenbelasting)

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest