Loading...

Bijzonder kamperen op een Indoor camping

Indoor City Camping Alkmaar (Noord-Holland)
  • Voor 4 tot 10 personen
  • Vanaf € 35,- per persoon per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Gegarandeerd droog kamperen

Boek direct online via Booking.com
Geen vooruitbetaling nodig, betaal bij de accommodatie.Booking.com

Het concept van een indoor camping is simpel, namelijk: een camping met een dak erboven. Zo ben je verzekerd van droog weer! Deze indoor camping vind je in het centrum van Alkmaar.

Indoor City Camping Alkmaar

Indoor City Camping Alkmaar bevindt zich direct naast het Victoriepark. Je kunt op deze binnencamping kiezen voor een privé caravan voor maximaal 4 personen of meerdere caravans bijelkaar huren zodat je met ongeveer 10 personen terecht kan. De hele locatie heeft een knusse jaren ’60 inrichting. De accommodaties beschikken over een eigen keuken en badkamer. De caravan kan daarnaast ook deel uitmaken van het appartement, zo kun je ook met een iets groter gezelschap terecht. Een ontbijtje kunnen jullie krijgen in de lunchroom direct naast de binnencamping.

De omgeving

Alkmaar is een fantastische stad! Je kunt er heerlijk shoppen, maar ook zijn er voldoende bijzondere bezienswaardigheden te bekijken. Heb je ooit al eens een bezoekje gebracht aan het Hollands Kaasmuseum of het Nationaal Biermuseum? Beiden zijn echt een aanrader. Verder bezit de stad ook talloze gezellige restaurantjes, bijzondere straatjes en hippe koffietentjes.

Origineel overnachten

Prijs is vanaf € 35,- euro per persoon per nacht. Voor één persoon is de prijs € 45,- euro per nacht. Ontbijt is bij te boeken voor € 7,50 per persoon.

Pin It on Pinterest