Loading...

Bijzonder kamperen op het water op een Kampeervlot

Sailcenter Limburg Ophoven / Kinrooi (België)
  • Maximaal 4 personen
  • Vanaf € 145,- per nacht
  • Varen op de Limburgse Maasplassen
  • Kies de plek die jou bevalt
  • Geen vaarbewijs nodig

Ervaar de rust van een kampeervakantie op het water van de Limburgse Maasplassen. Boek een kampeervlot en vaar eropuit! Kies de plek die jou bevalt. Geen drukke jachthavens of aanlegsteigers, maar midden in de natuur.

De Kampeervlotten

In Ophoven (België) aan de Limburgse Maasplassen boek je deze ‘back to basic’ kampeerervaring op het water. Het kampeervlot is een gemotoriseerd vlot waarvoor je geen vaarbewijs nodig hebt. Aan boord vind je 2 banken met tafel en 4 slaapplekken. Een compacte keukeninventaris is aanwezig en is voorzien van een 2-pits gasstel en waterkan. Verder heb je de beschikking over een kachel en toilet. Op het dak kun je lekker zonnen op het zonnedek.

Je boekt deze unieke kampeervlotten bij Sailcenter Limburg. Dit watersportcentrum ligt op 5 minuten van de Nederlandse grens bij het Belgische Ophoven. Het Limburgse Maasplassengebied is enorm uitgestrekt en behelst maar liefst een oppervlakte van ruim 3000 hectare aaneengesloten watersportgebied; het grootste gebied in Nederland. Hier kun je dus ongestoord op avontuur met je vlot en aanmeren op de meest mooie plekjes, middenin de natuur.

Ervaar deze nieuwe manier van kamperen. Geniet van de rust van het kabbelende water en kampeer op een plek die jij zelf uitkiest!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 145 euro per nacht.

Pin It on Pinterest