Loading...

Bijzonder overnachten in een Bakhuisje

B&B/Vakantiehuisje 't Bakhuis Alphen (Noord-Brabant)

Op een eeuwenoud landgoed in het Brabantse Alphen, tussen 190 hectare graslanden, akkers, houtwallen, lanen en monumentale boerderijgebouwen, staat een charmant vakantiehuisje. Daar waar vroeger het brood werd gebakken is het vandaag de dag mogelijk om origineel te overnachten in ‘t Bakhuis.

B&B/Vakantiehuisje ‘t Bakhuis

Het bijzondere aan dit charmante vakantiehuisje is dat het nog altijd de sfeer uitstraalt van de pure eenvoud van vroeger maar tegelijkertijd ook alle ingrediënten in huis heeft voor een comfortabel verblijf waarbij het je aan niks zal ontbreken. Reserveer je een overnachting dan is het huisje alleen voor jou. Op de begane grond vind je een gezellige eethoek, houtkachel en lekkere fauteuils. In het souterrain ligt de sfeervolle slaapkamer met badkamer, wc en goed uitgeruste keuken. Er is ook een bedbank waar een klein kind kan slapen. Een uitgebreide ontbijtmand kan verzorgd worden maar kun je natuurlijk ook zelf maken in de keuken. In de boomgaard ligt een fijn terras en het is ook mogelijk om te zwemmen in de nabijgelegen natuurlijke zwemvijver.

Landgoed De Hoevens

Het landgoed waarop dit vakantiehuisje staat is een particulier landgoed, gelegen in een zeldzaam mooi Kempisch coulisselandschap waar de Oude Leij rustig doorheen kabbelt. Alles hier straalt rust uit. Het is dé perfecte plek voor een romantisch én ‘natuurlijk groen’ verblijf in Brabant.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 245 euro voor een weekend (2 nachten).

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest