Loading...

Bijzonder overnachten in een Brabantse Boomhut

Recreatiepark d'n Mastendol Rijen (Noord-Brabant)
  • Tot 6 personen
  • Vanaf € 300,- voor een midweek
  • Ouders in blokhut, kinderen boven in de boom!

Het is misschien beter om het thuis niet meteen aan de grote klok te hangen. De kans is namelijk groot dat de kinderen nachtenlang wakker liggen. Want het vooruitzicht dat ze over een paar maanden in een boomhut mogen slapen, klinkt als een droom die uitkomt…

Camping d’n Mastendol

In april 2016 was het zover. Camping d’n Mastendol verwelkomden de eerste hooggeëerde jonge gasten voor de nieuwste aanwinst op de viersterrencamping: echte boomhutten. Het plaatje zegt genoeg: avontuurlijk slapen hoog boven de grond aan de rand van het bos, pal naast de speeltuin en het zwembad. “Opa, ben je al wakker?” Zo galmt het straks aan de Oosterhoutseweg in Rijen. De boomhutten staan via een echte spreekbuis in verbinding met een riant bemeten blokhut voor (groot-) ouders op de grond. Zo zit het concept in elkaar. Pap en mam slapen met de allerkleinsten in de Vos, een karakteristieke houten lodge die van alle gemakken is voorzien. De grotere kids slapen in hun eigen stoere en oerdegelijke boomhut op 2,5 meter boven de grond.

Stiekem doorkijkvenster

Douche, keuken en toilet, dat zit allemaal in de Vos met een vloeroppervlak van ± 50 m². Daar staat op de vide een tweepersoonsbed en een extra kinderbed. De grotere kinderen klauteren zelf de trap op naar de eigen hut met drie vaste bedden, evenveel stoelen en een stiekem doorkijkvenster. Blokhut én boomhut zijn overigens uitstekend geïsoleerd en knus verwarmd (winterhard) waardoor het campingseizoen extra lang duurt. Even voor de gemoedsrust van (o)pa en (o)ma: de boomhutten voldoen ruimschoots aan de strengste veiligheidseisen.

Flexibele arrangementen

“Het ontbijt staat klaar”, roept mama door de spreekbuis. De kinderen takelen even later met de mini-lier het mandje verse broodjes naar boven. Even later rennen ze door de speeltuin naar het zwembad, alles binnen honderd meter naast de hut. Even verderop ligt het enorme bos. Zo begint elke dag een nieuw avontuur. Want voor ouders die nog niet bekend zijn met D’n Mastendol: de op-en-top kindvriendelijke camping ligt binnen een half uur rijden van de Efteling, Beekse Bergen en Bobbejaanland.

Speciale arrangementen

Het avontuurlijke karakter van de camping krijgt een stevige impuls met de komst van de eerste boomhutten in de verre omtrek. Exploitanten Nicole en Bob van de Sande bieden gasten alle vrijheid en flexibiliteit. Dat betekent de keuze uit zelfvoorziening tot volledige verzorging van ontbijt tot avondeten en boodschappenservice. Hetzelfde geldt voor de speciale arrangementen (slaapfeestjes) met één, twee of drie boomhutten tegelijk. Alles mag, niets moet. Behalve genieten, maar dat gebeurt automatisch bij Camping d’n Mastendol.

Bekijk meer Boomhutten

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 300 euro voor een midweek

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest