Loading...

Bijzonder overnachten in de oudste herberg van Den Haag

't Goude Hooft Den Haag (Zuid-Holland)
  • 2 personen
  • Vanaf € 100,- per nacht
  • In centrum Den Haag

Na een volledige renovatie is de oudste herberg van Den Haag, ‘t Goude Hooft (anno 1423) weer open voor publiek! Dit prachtige, karakteristieke pand voelt aan als een warme huiskamer en is dé Haagse ontmoetingsplaats voor iedereen.

Hotel-restaurant ‘t Goude Hooft

Bij deze waanzinnig mooie accommodatie zijn traditie en vernieuwing perfect in balans. Er zijn acht prachtige hotelsuites waar je heerlijk kunt verblijven. De suites hebben een aparte living en badkamer. Ze zijn allemaal verfijnd ingericht met alle luxe voorzieningen die je kunt verzinnen! Denk bijvoorbeeld aan een jacuzzi, Nespresso apparaat, minibar, flat-screen TV’s, een open haard (die je op afstand kunt bedienen!) en natuurlijk WiFi. Slapen doe je hier op een zacht king-size bed. Je hoort het, hier kom je niets tekort!

De omgeving

Hotel-restaurant ‘t Goude Hooft ligt midden in het centrum van bruisend Den Haag. Alle bezienswaardigheden van de Hofstad, de winkels en gezellige restaurantjes vind je op een steenworp van dit hotel. Dit is dé plek om te slapen als je besluit een weekendje Den Haag te doen!

Origineel overnachten:

Prijzen vanaf 100 euro per nacht.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest