Loading...

Bijzonder overnachten in de Pipowagen van Erve Dikkeboer

Erve Dikkeboer Bathmen (Overijssel)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 75,- per nacht
  • Inclusief ontbijt
  • Ook 1 nacht mogelijk

Bij Bed en Breakfast Erve Dikkeboer kun je heerlijk onthaasten, relaxen of actief zijn. Gelegen bij het mooie gezellige dorpje Bathmen omgeven door het kenmerkende mooie Sallandse coulisselandschap. En slapen doe je in de Hooiberg, het Ooievaarsnest, de Bedstee of de Pipo!

Sfeervol overnachten

Elk appartement heeft een eigen opgang, sanitair en ieder appartement is uniek en geschikt voor 2 personen. In alle appartementen behalve de Hooiberg is gelegenheid om zelf te koken. ‘De Pipowagen’ met het adembenemende uitzicht, vlak onder het ooievaarsnest en zijn gezellige piposfeer. ‘De Hooiberg’ met zijn mooie rietenkap en door zijn half ronde vorm is het erg gezellig en knus. ‘Het Ooievaarsnest’ en ‘de Bedstee’ kijken uit over de tuin met zwembad en vanaf het terras natuurlijk zicht op het nest van de ooievaar.

Ieder appartement heeft een terras met stoelen en er is een groot grasveld om de luie stoelen neer te zetten, een boek lezen of mijmerend uitkijkend over de weilanden waar de koeien van de buurman grazen of liggen te herkauwen. ‘Onze ooievaar’ komt elk voorjaar weer terug op zijn nest.

Erve Dikkeboer is een goede uitvalsbasis om van hartenlust erop uit te gaan zowel op de fiets als voor een flinke wandeling. Voor de liefhebbers van oude Hanzesteden zoals Deventer en Zutphen, of richting Twente, Enschede of Hengelo valt er ook genoeg te genieten. Of op de “Holterberg” het Nationale Park de Sallandseheuvelrug, dat is pas genieten in de natuur.

Heerlijk uit eten gaan na een actieve dag, bij Brasserie Boode, Graaf Otto of de Heeren van Dorth waar men de kunst van gast- vrouw heerschap als geen ander kent. Er zijn voldoende eetgelegenheden in de buurt.

Naast fietsen en een Canadese kano is er ook een gas BBQ te huur zodat je wanneer het lekker zomers is, buiten kunt eten en genieten. Met de Canadese kano over de Schipbeek peddelen en genieten van de omgeving die vanaf het water er ineens compleet anders uit ziet. Waterhoentjes, meerkoeten en eenden zwemmen gezellig voor je uit. De reiger zit langs de kant en vliegt pas op als je vlak bij bent.

In de zomer is er het zwembad waar je bijvoorbeeld in de ochtend lekker baantjes kunt zwemmen om daarna te genieten van het geserveerde ontbijt in jouw appartement of lekker buiten in de warme ochtendzon, of gewoon lekker als verkoeling.

Kortom er is voor elk wat wils en je kunt bij Erve Dikkeboer volop genieten. Natuurlijk is er gratis wifi en gratis parkeren.

OrigineelOvernachten.nl

Prijs vanaf € 75,- voor de Hooiberg, € 85,- voor de Bedstee, € 80,- voor het Ooievaarsnest en € 85,- voor de Pipowagen. Prijzen zijn voor 2 personen per nacht inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.

Voor onze reservering/annulering voorwaarden zie de site van B&B Erve Dikkeboer.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest