Loading...

Bijzonder overnachten in een Auto hotel in Stuttgart

V8 Hotel Stuttgart (Duitsland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 155,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk

Het V8 Hotel in Stuttgart is de ultieme droom voor autoliefhebbers. Alle kamers hebben een autothema en in een aantal hiervan slaap je ook daadwerkelijk in een auto. Dit hele hotel ademt auto en is er absoluut eentje voor op de ‘bucket-list’ als je van auto’s houdt.

V8 Hotel Stuttgart

Het V8 Hotel in Stuttgart is een paradijs voor auto adepten. Er zijn 10 verschillende themakamers gewijd aan de liefde voor auto’s. Zo is er een kamer in stijl van een heuse autowasserette , een kamer met racen als thema en eentje gericht op de vroegere drive-in bioscoop. Deze drive-in kamer is voorzien van een sterrenhemel, studiolampen en groot tv scherm. Op sommige kamers kun je ook echt slapen ín een auto. De Mercedez Benz kamer bijvoorbeeld. Of droom weg in Herbie.

Het V8 Hotel is gevestigd in een gebouw dat lang geleden dienst deed als terminal. Het werd geopend in 1915 en vanuit hier vertrok bijvoorbeeld de eerste Zeppelin. Later werd de terminal de thuisbasis van een squadron gevechtsvliegtuigen en tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het gebouw compleet met de grond gelijk gemaakt.

Uiteindelijk werd er pas in 2009 besloten om de terminal te herbouwen en er een viersterrenhotel in te vestigen. Het hotel beslaat overigens maar de helft van dit immense gebouw. De andere helft bevat een auto museum. Ben je autoliefhebber? Dan kun je dit kleurrijke V8 Hotel toevoegen als toplocatie op je bucket list.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 155 euro per nacht.
Vergelijk hier de prijzen van dit hotel op verschillende boekingssites.

Pin It on Pinterest