Loading...

Bijzonder overnachten in een Limburgse Vierkantshoeve

Sint Gillishoff Bocholtz (Limburg)
 • Van 2 tot 14 personen
 • Prijs vanaf € 118,- voor 2 nachten
 • Minimaal verblijf 2 nachten
 • Onthaasten in een omgebouwde eeuwenoude boerderij
 • In Limburg

Boek direct online via Booking.com
Besteprijsgarantie via Booking.com

Wil je uit de dagelijkse sleur komen en tijd hebben om even écht te onthaasten? Dan ben je aan het juiste adres in de luxe vakantiehoeve van Gillishof.

Origineel omdat:

 • Omgebouwde eeuwenoude boerderij met originele bouwelementen.
 • Speciaal gericht op wie wil onthaasten en reflecteren.
 • Hangmatten en speeltoestellen aanwezig.
 • Volop privacy.

Wat je moet weten:

 • Voor 2-14 personen
 • Inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 10.00 uur
 • Minimum verblijf is 2 nachten
 • Parkeren kan gratis op eigen terrein
 • Huisdieren op aanvraag en tegen meerprijs
 • Geschikt voor kinderen
 • Wifi gratis
 • Geen ontbijt
 • Enkele appartementen hebben ook voorzieningen voor mindervaliden

Details:

Gillishof is een typische Limburgse vierkantshoeve met gezellige binnenplaats, gebouwd uit plaatselijk gedolven kalkbreuksteen. Na eeuwenlang als boerderij te hebben gefungeerd is Gillishof vanaf 1970 langzaam getransformeerd naar een vakantiehoeve.

Vakantieappartementen Gillishof

Vanaf 1321 is de geschiedenis van de hoeve rijk gedocumenteerd. Bodemvondsten tonen aan dat ook de Romeinen al op deze plek vertoefden. Door de eeuwen heen bood de hoeve steeds weer onderdak aan voorbijgangers en soldaten uit andere delen van Europa.

Tegenwoordig is de hoeve een comfortabel vakantieverblijf die uitnodigt tot reflectie en onthaasten, op de historische binnenplaats of in de boomgaard en landerijen rondom. Weg van het jachtige leven en terug naar oorsprong en natuur. Alle historische gebouwen zijn verbouwd tot appartementen gericht op zelfverzorging. De sfeervolle en comfortabele appartementen verschillen in grootte, indeling en inrichting. Daar waar mogelijk zijn originele bouwelementen bewaard gebleven. De hoeve biedt onderdak aan maximaal 75 personen verdeeld over 12 appartementen. Het kleinste appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen en het grootste tot 14 personen. Naast gezinnen en families zijn er ook mogelijkheden voor logeren in groepsverband en zakelijk verblijf. Enkele appartementen hebben ook voorzieningen voor mindervaliden.

Persoonlijk en gastvrij

Gillishof staat voor een persoonlijke ontvangst en gastvrij onthaal. De familie heet je welkom en probeert het je naar de zin te maken. Door de eeuwen heen heeft de familie haar deuren geopend voor reizigers en voorbijgangers aller aard. Een praatje, een grapje, je hart luchten, de sores van alledag vergeten of gewoon tips voor de daginvulling; je vindt steeds een luisterend oor of krijgt een op jouw wensen afgestemd advies.

De geschiedenis van Gillishof is overal tastbaar aanwezig. Het aanzicht en de ligging van de boerderij op het hoogste punt van Bocholtz, de serene rust als je de binnenplaats betreedt, de aanwezigheid van scharreldieren en natuurlijk groen, zoals de plukhaag en de boomgaard met oude rassen fruit. Alles ademt een sfeer van authenticiteit en rust. Schakel terug en geniet van Gillishof Slow Life.

Omgeving:

Gillishof ligt centraal en landschappelijk in de Euregio tussen de steden Aken en Maastricht. Het Zuid-Limburgse heuvelland biedt een steeds wisselend decor van toppen en dalen, vergezichten, slingerende beekjes en fraaie dorpjes. Of je nu met het gezin erop uit wilt trekken of de groten der aarde uit de Tour de France of de Amstel Goldrace achterna wilt, Gillishof is een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Ook paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de vele maneges in de buurt. De arena van het CHIO-Aachen ligt op nog geen 10 kilometer afstand.

In de omgeving zijn er een keur van dagattracties die een bezoek waard zijn, zoals Gaia-zoo en Continium Kerkrade, het Drielandenpunt in Vaals, Snowworld en Outdoorpark Landgraaf, Tuinen van Mondo Verde, de Grotten van Valkenburg, Miljoenenlijn Simpelveld, de Vestingwerken en Basiliek van Maastricht, de Dom van Aken, Nationaal landschap Zuid-Limburg, Nationaal Park Eifel en Nationale parken van de Ardennen. De regio biedt uitstekende mogelijkheden om te shoppen; naast de chique boetieks in Aken, Maastricht en Luik zijn ook de outletcenters van Maasmechelen en Roermond erg populair.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 118,- voor 2 nachten.

Pin It on Pinterest