Loading...

Bijzonder overnachten in een sneeuwkasteel

Arctic Snow Hotel Sinetta (Finland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 149,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Ver weg van de bewoonde wereld

Natuurliefhebbers opgelet! In het koude Finland vind je het 3-sterren Artic Snow hotel, dat dienst doet sinds 2008. Een arctische ervaring, zoals je die nog niet eerder hebt meegemaakt.

Arctic Snow Hotel

Je kunt kiezen tussen drie verschillende typen kamers. Zo heb je een ruime standaardkamer die geschikt is voor maximaal twee personen. Daarnaast heb je een suite. Hier kun je terecht met maximaal drie personen. Tot slot is er ook een groepskamer waar maximaal zes mensen kunnen overnachten. Alle kamers zijn volledig van ijs en sneeuw gemaakt en in de suite vind je ook nog eens prachtige decoratie van ijssculpturen. Slapen op een bed van ijs? Ja, dat is precies wat je hier zult doen. Gelukkig is dit ‘ijzige’ matras wel bedekt met rendierhuiden en slaap je in een comfortabele thermo slaapzak. In het hotel vind je een bar, winkeltje, restaurant, internet, sauna, douche en openhaard. Buiten bevinden zich meerdere sneeuwsauna’s, een ‘lakeside’ sauna en een jacuzzi. Ideaal om even op te warmen! Daarnaast is er ook nog een ijsbar, trouwkapel en ijsrestaurant. Genoeg fris vermaak dus!

Omgeving

Deze speciale overnachting ligt ver weg van de bewoonde wereld in Sinettä, op ca. 25 km afstand van het centrum van Rovaniemi. Middenin de prachtige natuur. Hier beleef je echt een ‘once in a lifetime’ ervaring!

Origineel Overnachten

Prijs begint vanaf 149 euro per persoon per nacht.

Pin It on Pinterest