Loading...

Bijzonder overnachten in de Gevangentoren van Vlissingen

De Gevangentoren Suite Vlissingen (Zeeland)
  • Voor 2 personen
  • € 379,- per nacht incl. ontbijt
  • Historische stadspoort
  • Romantische honeymoonlocatie

Op de boulevard van Vlissingen staat de Gevangentoren. Deze voormalige stadspoort die door de jaren heen ook als vuurtoren, gevangenis en kazerne heeft gediend biedt tegenwoordig ruimte aan één van de beste restaurants van Vlissingen en een zeer exclusieve hotelsuite. Een heerlijke plek voor een romantisch nachtje.

Gevangentoren Suite

De gevangentoren staat op de boulevard van Vlissingen, aan de monding van de Westerschelde. Vanuit de suite zie je de zeeschepen aan je voorbij trekken. De suite is super-de-luxe en van alle gemakken en comfort voorzien. Door de vier ronde ramen heb je een schitterend uitzicht over de boulevard en Westerschelde.

Vanuit je suite stap je zo naar buiten en kun je op de oude ‘Kantelen’ helemaal om de torenspits heen lopen. Bij helder weer kun je hier de skyline van Knokke, de Lange Jan van Middelburg en de havens zien liggen.

Het benedengedeelte van de toren is in gebruik als restaurant. Hier kun je op hoog culinair niveau genieten van al het lekkers dat deze regio heeft te bieden.

De Gevangentorensuite van Vlissingen is een bijzondere plek aan de kust. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld je huwelijksnacht!

Origineel overnachten:

De prijs voor een overnachting voor twee personen bedraagt 379,- euro inclusief ontbijt. Een champagne ontbijt is mogelijk tegen meerprijs. De suite is voor je beschikbaar vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek mag je uitslapen, uitchecken voor 12.00 uur.

Pin It on Pinterest