Loading...

Bijzonder overnachten in Het Heilige Huisje of De Schrijvershut

Het Kleine Paradijs Easterein (Friesland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 65,- per nacht
  • Minimum verblijf is 2 nachten
  • 1 nacht alleen mogelijk op een zondag en in het laagseizoen.

Bijzonder overnachten kan ook betekenen even een zijstapje maken uit de waan van alledag. Speciaal voor ustzoekers hebben we nu wel heel bijzondere en rustgevende vakantiehuisjes gevonden. Het Heilige Huisje en De Schrijvershut in Easterein (Friesland).

Het Kleine Paradijs

Het Kleine Paradijs is een goed verborgen vakantieplek voor rustzoekers, natuurliefhebbers én mensen die houden van een originele overnachting. De ‘retraitehut’ Het Heilige Huisje is er daar één van. Op het Kleine Paradijs vind je ook nog een vergelijkbare Schrijvershut.

Een overnachting in de hut is knus en reuze gezellig. Binnen vind je een stapelbed met prima matrassen, een comfortabel zitbankje en een oude boomschijf die als tafel dienst doet. Een Zweedse houtkachel zorgt voor warmte op koude dagen. Er is een tweepits kooktoestel en elektrische sfeerverlichting. Het sanitair is op korte loopafstand.
Het is de buitenkant echter wat dit huisje zo bijzonder maakt. Het huisje is helemaal aangekleed met eeuwenoude boerderijbinten en zelf gebundelde knotwilgentenen. Een echt natuurhuisje is het resultaat. Zowel het Heilige Huisje als ook de Schrijvershut hebben een klein terras en wordt helemaal omsloten door een haagbeuk. 100% rustgarantie dus!

Origineel overnachten:

Vanaf 60 euro per nacht. Minimum verblijf is 2 nachten, 1 nacht alleen mogelijk op een zondag en in het laagseizoen.

Pin It on Pinterest