Loading...

Bijzonder overnachten met hihahut in de Nederlandse natuur

Hihahut Groene Hart (Zuid-Holland)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 75,- per nacht
  • Keuze uit verschillende Hihahutten
  • Uitgestippelde routes in het Groene Hart
  • Inclusief wandel-, fiets, en vaartochten

Via hihahut plan je je eigen avontuur door het Groene Hart van Nederland. Je geniet van wandel-, fiets- en vaartochten en slaapt iedere nacht op een andere bijzondere locatie.

Op avontuur met hihahut

Ga op ontdekkingstocht door het Groene Hart en geniet van de prachtige natuur die dit bijzondere stukje Nederland te bieden heeft. Hihahut heeft de routes al voor je uitgestippeld en terwijl jij je via de tandem, de roeiboot of een bijzondere wandeling naar je verrassende overnachtingsplek begeeft is bij aankomst alles voor je geregeld. Kookspullen en beddengoed liggen voor je klaar.

Slaap bijvoorbeeld in De Vogelaar. Een hut met het uiterlijk van een pipowagen. De kleine ramen aan de zijkant geven je de mogelijkheid naar vogels te speuren. Binnen liggen de verrekijker en het vogelspotboek al klaar. Ook bijzonder is de ‘Binnentent’; een tent in de kas. Deze hut is enkel en alleen via het water te bereiken. Na de roeitocht zie je de tent, op jouw eigen privé eilandje voor die avond, staan.

Kies voor de Zonnepost: Bij deze kleurrijke hut draait alles om het uitzicht op het weidse landschap van de polders. De doorkijk van de grote ramen zorgt ervoor dat je aan beide kanten veel zicht hebt en het binnen in de hut erg echt is. Daarnaast heeft de Zonnepost een eigen dakterras! Aan de zijkant van de hut vind je een rode trap die je naar boven leidt. Eenmaal op het dak en je eigen privé terras aangekomen kun je heerlijk onderuit zakken in de strandstoelen én genieten van een nog beter uitzicht. Ook leuk om kennis te maken met de buren, in dit geval namelijk de koeien en kalfjes in de open stal. Als je geluk hebt zie je de optocht van koeien naar of van het weiland voorbij komen. Rondom de hut wordt het gras kort gehouden door de schapen die er af en toe lopen. Hartstikke gezellig!

Ook origineel is de Sterrenkijker: Prachtig verstopt in een boomgaard vind je de Sterrenkijker. Slapen doe je bovenin de hut, onder een glazen koepel, zodat je ’s avonds heerlijk in slaap valt onder de sterrenhemel. Naast de boomgaard vind je een biologische boerderij met eigen pluktuin. Struin tussen de verschillende ‘vergeten’ groenten én pluk deze zelf voor een heerlijk maal. Maak daarnaast ook kennis met de krulhaar varkens en geiten die rondlopen op het terrein. Genoeg te zien!

Via hihahut ontdek je de mooiste en groenste plekjes van Nederland, wissel je van de benenwagen naar tandem en roeiboot en ontmoet je de lokale boeren. Onbezorgd met je rugzak op avontuur en tegelijkertijd genieten van het feit dat alles voor een verrassende overnachting geregeld is.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 75 euro per nacht. Optioneel kun je kiezen voor een ontbijt-, lunch- en/of dinerbox. Gevuld met verse streekproducten staat deze klaar in de hut wanneer je arriveert, inclusief recepten!

Pin It on Pinterest