Loading...

Bijzonder overnachten in Boomhuis Eden

Center Parcs Le Bois aux Daims Morton (Frankrijk)
  • Geschikt voor 4 personen
  • Vanaf € 693,- voor een lang weekend
  • Ingericht met natuurlijke materialen
  • Spectaculair uitzicht over het park

Midden in het bos op Center parcs Le Bois Aux Daims is op een aantal hoge palen een bijzonder boomhuis gebouwd. Vanuit dit avontuurlijke verblijf heb je een spectaculair uitzicht over het park. Het boomhuis is daarnaast ook prachtig ingericht met natuurlijke materialen. Je voelt je hierdoor helemaal één met de natuur én beleeft een wel heel bijzondere vakantie.

De accommodatie

Het boomhuis is 55 m² en biedt ruimte voor vier personen. Er is een woonkamer inclusief flat-screen tv. Slapen kan in een van de twee slaapkamers, waarvan eentje met een tweepersoonsbed is ingericht en eentje een lits-jumeaux bevat. Douchen of badderen doe je in de badkamer (mét bubbelbad). Daarnaast is er ook een compleet ingerichte keuken in het boomhuis, met o.a. een Nescafé Docle Gusto apparaat. Zit jij niet zo graag binnen? Geen zorgen, want bij deze accommodatie hoort ook een mooi privé-terras. Een heerlijke plek om ‘s ochtends te genieten van je ontbijt!

Het park

Dit boomhuis is onderdeel van Center parcs Le Bois Aux Daims. Op dit park vind je een waterspeelparadijs en exotisch koraalbad om in rond te snorkelen. Verder zijn er diverse wellness mogelijkheden en natuurlijk genoeg activiteiten voor kinderen. Het is dan ook bij uitstek een verblijf voor het hele gezin.

De omgeving

De omgeving van Le Bois Aux Daims biedt veel bijzonders. Bijvoorbeeld natuurgebied Le Pinail. Dit uitzonderlijke natuurgebied in Vouneuil-sur-Vienne biedt onderdak aan ruim 35 soorten nestvogels. De plek bij uitstek voor een wandeling, waar je rustig de tijd kunt nemen om te luisteren en te kijken naar al het moois. Liever wat avontuurlijker? De waterskibaan in Moncontour is geschikt voor elke leeftijd: op een afgesloten stuk water, zonder boten of golven, kun je op je gemak kennismaken met de doldwaze pret van het waterskiën!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 693,- voor een lang weekend.
Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

Pin It on Pinterest