Loading...

Bijzonder overnachten in een Brandweerhuisje

De Vreemde Vogel Vlaardingen (Zuid-Holland)

Kinderdromen komen tot leven in Brandweerhuisje de ‘Vuurvogel’ van De Vreemde Vogel. Dat worden warme nachten!

Origineel omdat:

 • Een unieke rode brandweerbus doet ieders fantasie opleven.
 • Brandjes blussen.
 • Met z’n allen rondom het vuur, zowel binnen als buiten.
 • Gave plek voor kinderfeestjes!
 • Er is hier ook een Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Help jij Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden?!

Wat je moet weten:

 • Voor 8 personen
 • Inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 10.00 uur
 • 1 nacht verblijven mogelijk (op zondag t/m donderdag. Met uitzondering van de vakanties en Nederlandse feestdagen)
 • Parkeren gratis
 • Huisdieren helaas niet toegestaan
 • Geschikt voor kinderen
 • Wifi gratis
 • Inclusief ontbijt

Details:

Bij Buitenhotel ‘De Vreemde Vogel’ kun je slapen in een écht brandweerhuisje. Deze vakantiewoning, die de naam ‘De Vuurvogel’ heeft gekregen, biedt plaats aan acht personen. De accommodatie is ideaal voor ouders met kleine brandweermannen of -vrouwen, vriendengroepen of bijvoorbeeld als locatie voor een kinderslaapfeestje! De brandweerwagen voor de deur is de speelplek voor de kids. Hoe gaaf is dat?!

De Vuurvogel

De Vuurvogel heeft een uniek ontwerp gekregen. Alles is in het thema brandweer en vuur. De brandweerwagen die erbij staat is de speelplek voor kinderen met echte brandweerslangen. Bij de bus beschikken jullie ook over een vuurplaats, waarbij je jouw brandweerskills (in overleg) in de praktijk kunt brengen. In de open haard binnenin het huisje kun je een lekker knus vuurtje stoken. Het huis beschikt over vier verschillende bedstedes waar plek is voor acht personen. Er is privé-sanitair met douche, wc en wastafel. Ook is er een fijn privé terras waar je heerlijk kunt zitten. Bij de accommodatie is het ontbijt overigens inbegrepen.

Buitenhotel De Vreemde Vogel

Op het terrein van het Buitenhotel is een kinderboerderij met natuurspeeltuin. Dit is heerlijk vertoeven voor de kleintjes! Ook leuk om met de kids te bezoeken is de moestuin van de Vreemde Vogel. Zo leren de kids direct waar hun groentes vandaan komen. Verder kun je bij de buren fietsen huren, is er een roeibootje welke je gratis mag gebruiken en zijn er veel activiteiten voor kinderen. Tot slot is er ook nog een klein winkeltje op het terrein waar je wat basisvoorzieningen kunt inkopen. Parkeren bij de Vreemde Vogel kan gewoon op eigen terrein.

Omgeving:

De voormalige boerderij van De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen. Vlaardingen staat bekend als de groenste gemeente van Nederland en heeft een prachtige, historische kern. De accommodatie bevindt zich niet in deze kern, maar aan de rand van het natuurgebied Midden Delfland. Hier kan je heerlijk wandelen en fietsen. Fietsen kan overigens ook naar leuke steden als Delft, Rotterdam en het strand van Hoek van Holland. Alle drie liggen zij niet ver van de accommodatie vandaan. Liever iets meer entertainment? Breng dan eens een bezoek aan de bioscoop van Vlaardingen (2,5 kilometer) of ga naar Diergaarde Blijdorp (13 kilometer).

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 285 euro voor een weekend inclusief ontbijt.

Pin It on Pinterest