Loading...

Bijzonder overnachten in een kasteel op een landgoed

Kasteel De Essenburgh Hierden (Gelderland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 47,50 per persoon
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Sprookjesachtig slapen

Boek direct online via Voordeeluitjes
Laagste prijsgarantie via Voordeeluitjes

Het lijkt wel een droom dit kasteel dat zich midden op een weelderig landgoed in Hierden bevindt. Dit schitterende kasteel verwelkomt je met liefde in één van de stijlvolle en comfortabele kamers.

Hotel Kasteel Essenburgh Hampshire

Het sprookjesachtige kasteel ademt de historische sfeer van vele jaren geleden, maar mét een moderne twist. Dit hotel/kasteel heeft zes kasteelkamers, die allen in authentieke stijl zijn ingericht. De kasteelkamers hebben behalve een wastafel geen sanitair op de kamer, maar een eigen douche en gedeeld toilet op de gang. Wil je liever een badkamer op de kamer? In de aanbouw van het kasteel bevinden zich nog eens twintig hotelkamers, inclusief eigen sanitair. Tot slot is er ook nog een optie drie, want in het bijgebouw van het kasteel ‘De Hoeve’ vind je nog eens tien luxe hotelkamers. Ook deze kamers zijn voorzien van eigen sanitair. Op alle kasteelkamers liggen bovendien fijne badjassen en slippers voor je klaar.

De omgeving

Deze accommodatie ligt midden in het groenste gedeelte van Nederland, de Veluwe. Deze natuurlijke omgeving zorgt voor een optimale rust-ervaring. Op ongeveer 5 km afstand ligt Harderwijk. Deze eeuwenoude Hanzestad heeft een ontzettend gezellig centrum. Verder ligt het hotel ook in de nabijheid van diverse attracties zoals het Dolfinarium, Walibi Nederland en Wellnessresort De Zwaluwhoeve (slecht 15 minuten lopen).

Origineel Overnachten

Prijs begint vanaf € 76,50 per nacht.
Vergelijk hier de prijzen van dit hotel op verschillende boekingssites.

Pin It on Pinterest