Loading...

Bijzonder overnachten in een oud stadsboerderijtje

’t Boerderejken Bredevoort
  • Voor 4 personen
  • Vanaf € 99,- per nacht (o.b.v. 2 personen)
  • Logeren in het huisje van oma's oma
  • Korting bij 2 of meer nachten!

Midden in het oude vestingstadje Bredevoort in de Achterhoek staat dit 17e-eeuwse vakwerkhuisje. Het is tegenwoordig een uniek gastenverblijf voor jong en oud. Hier stap je even helemaal terug in de tijd en ervaar je hoe je oma’s oma eigenlijk woonde. Leuk en leerzaam!

Slapen in het huisje van Oma’s oma

’t Boerderejken, of ook wel Jansenhuusken genoemd, is een rijksmonument in het stadje Bredevoort. Op de begane grond vind je de woonkamer met houtkachel en bedstee, de keuken met waterpomp en de deel met geitenstal. De keuken beschikt over warm en koud stromend water. De zitkamer heeft een sfeervolle houtkachel en in de voorraadkast staan traditionele spelletjes. Voor het echte nostalgische gevoel is er bewust gekozen om geen Wi-Fi en televisie te bieden. Bij aankomst zullen de koelkast en provisiekast gevuld zijn met koffie, thee, bier, wijn, fris, en een aantal streekproducten. Wil je graag fietsen, geef het aan bij boeking en de eigenaar zorgt dat er twee fietsen of een tandem staan.

Op de voormalige hooizolder van het stadsboerderijtje staan vier comfortabele boxsprings. In de voorkamer op de benedenverdieping bevindt zich een originele bedstee met voldoende ruimte voor twee kinderen. ´t Boerderejken staat op een zonnige kavel met aan de achterzijde volop privacy. Naast het huis is ruimte voor twee auto´s op eigen terrein.

Je kunt hier echt zelf ervaren hoe men vroeger leefde en dat maakt het logeren in dit ‘museum’ een originele ervaring voor groot en klein!

Omgeving

Bredevoort is een vestingstadje met zo’n 1.400 inwoners. In 1993 is Bredevoort officieel benoemd tot Boekenstad. De vele antiquariaten die het centrum rijk is, zijn dagelijks te bezoeken. Daarnaast kun je er heerlijk eten, is er een bierproeverij en is er nog veel meer bekijks.

Klik op de link voor meer informatie over ‘t Boerderejken of kijk onderstaande video.

Origineel overnachten:

Prijs is 99 euro per nacht voor 2 personen. De weekenden zijn 109 euro. Je betaalt een toeslag van 25 euro per persoon bij meer dan 2 personen. Boerenontbijt 12,50 euro per persoon per dag. Tandem/opafiets/omafiets 10 euro per fiets per boeking.

Aanbieding:Boek nu en krijg 25 euro korting op de 2e nacht en op iedere volgende nacht zelfs 50 euro korting!

Pin It on Pinterest