Loading...

Bijzonder overnachten in een raket

De Vreemde Vogel Vlaardingen (Zuid-Holland)

Aspiraties als astronaut? Slapen in een raket kan nu gewoon in Vlaardingen. Raket ‘De SpaceMees’ heeft plek voor vijf astronauten. Op naar de sterren en daar voorbij!

De SpaceMees

Er bevinden zich drie slaapplekken in het lanceerstation van de SpaceMees, bestaande uit één dubbelbed en één uitschuifbed. In de raket bevinden zich nog twee bedden boven elkaar van elk 170 cm lang. Dit is natuurlijk voor de jonge durfals een top slaapplek. Het bovenste bed ligt op wel drie meter hoogte en is uiteraard van een hekje voorzien. Het toilet, een fijne douche en wastafel bevinden zich in het lanceerstation van de SpaceMees. Inbegrepen bij het verblijf zijn de opgemaakte bedden, handdoeken, een waterkoker met koffie/thee en ’s ochtends kun je aansluiten bij het uitgebreide ontbijtbuffet van de boerderij. Liever ontbijt op bed? Ook dit is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Buitenhotel De Vreemde Vogel

Voor kinderen is er op het terrein een heleboel leuks te beleven. Zo kunnen ze spelen op de kinderboerderij met natuurspeeltuin, een bezoekje brengen aan de moestuin of aansluiten bij een van de velen activiteiten die georganiseerd worden bij de Vreemde Vogel. Tevens kun je bij de buren fietsen huren en gebruik maken van het roeibootje op eigen terrein. Indien jullie met de auto komen kun je gewoon parkeren op het eigen terrein.

Omgeving

Vlaardingen staat bekend als de ‘groenste gemeente’ van Nederland. Dit betekent dus veel natuurpracht, wandel- en fietsroutes. Voor natuurliefhebbers is dit dus een waar walhalla! Liever naar de stad? Dat kan gewoon op de fiets. Delft en Rotterdam liggen niet ver van de accommodatie vandaan.

Origineel overnachten:

Prijzen beginnen vanaf 195 euro voor een weekend.

Pin It on Pinterest