Loading...

Bijzonder overnachten in een sfeervol kasteel

Kasteel Kerckebosch Zeist (Utrecht)

In de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in Zeist bevindt zich een spectaculair 120-jaar oud kasteel waar je tegenwoordig in alle authenticiteit kunt overnachten. Deze accommodatie vormt een perfect decor voor een romantisch weekend weg.

Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch is er één vol sfeer, gastvrijheid én culinaire verrassingen. De kamers, die ieder over een authentieke en intieme sfeer beschikken, zijn erg bijzonder. Opvallend is dat iedere kamer weer anders is. Zo zijn sommige kamers in het rustige gedeelte van het hotel gelegen, hebben andere kamers een ruim balkon tot hun beschikking en zijn weer andere kamers van een jacuzzi voorzien. Allemaal beschikken ze over een ruime badkamer, gratis wifi en een flatscreen tv.

Het restaurant

Het hotel zit een sfeervol restaurant gevestigd van waaruit je een waanzinnig mooi uitzicht over de kasteeltuin hebt. In dit restaurant serveert men trends & classics. Met de ‘trends’ introduceren ze je vernieuwende en verrassende smaken. Met de ‘classics’ laten ze je vertrouwde en herkenbare gerechten proeven. Er zijn geen regels en echt alles is mogelijk.

Behalve in het restaurant kun je ook van culinaire hoogstandjes genieten in de rustieke Bistoria. Hier vind je een mix tussen een Italiaanse trattoria, een Franse bistro. De keukenbrigade serveert hier pure gerechten met een Mediterrane touch.

Origineel Overnachten

Prijzen vanaf 120 euro per per nacht. Inclusief luxe ontbijt.

Pin It on Pinterest