Loading...

Bijzonder overnachten in een Strokasteel

Hayema Heerd Oldehove (Groningen)
  • Voor 2-6 personen
  • Vanaf € 119,- per nacht
  • 1 nacht mogelijk
  • Romantiek voor twee en feest voor kids

Bij Hayema Heerd in de provincie Groningen waan je je prins en prinses in je eigen droomkasteel. Een ruime sprookjesschuur met draperiën, zware kroonluchters, zachte koeienhuiden op de grond, kasteelstoelen en nog veel meer.

Bed&breakfast Hayema Heerd

Er zijn drie ruime tweepersoons strobedden, voorzien van een romantische klamboe en vorstelijk bedlinnen. “You’re invited by her Royal Highness”. Soms zijn dromen werkelijkheid! Het Strokasteel is geschikt voor twee tot max. zes personen. Het Strokasteel heeft een badkamer met luxe douchecabine, wastafel en toilet. In de minibar vind je enkele gekoelde drankjes. Buiten in de blokhut kun je gebruik maken van de keuken om koffie en thee te zetten. ‘s Morgens wordt een heerlijk ontbijt in het kasteel bezorgd.

Ook met kinderen is logeren in het Strokasteel een feest. Natuurlijk hebben zij hun eigen prinsen- of prinsessenbed van stro. Voor de kinderen is er volop speelgelegenheid binnen en buiten, en natuurlijk mogen de kinderen helpen met het voeren van de konijntjes, de kippen en de schapen.

Durf jij de kou te trotseren wanneer het buiten guur en koud is? Eén ding is zeker: wie niet schrikt van een beetje kou wacht een bijzonder winters avontuur. In het Strokasteel wordt het met diverse warmtestralers behaaglijk warm rondom de eettafel. De rest van de ruimte is lekker fris. Met fleecedekens, warme pittenknuffels voor in bed, wollen slaapmutsen heb je het snel behaaglijk warm.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 119,00 per nacht (minimaal 2 personen). Bij meer dan één overnachting krijg je korting op de overige nachten. Kinderen tot 16 jaar ontvangen bij twee of meer overnachtingen de zgn. kindervakantiekorting van 50%.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest