Loading...

Bijzonder overnachten in een traditionele Veldschuur

Erfgoed Arbeid Adelt Oirschot (Noord-Brabant)

Ben je toe aan een ontspannen get-away? Op Erfgoed Arbeid Adelt slaap je in een traditionele Veldschuur ingesloten tussen prachtige natuurgebieden: ‘De Kampina’ en ‘De Mortelen’. De accommodatie is geschikt voor 2 tot 10 personen. Je zou hier dus ook met je hele familie origineel kunnen overnachten.

Erfgoed Arbeid Adelt

Wanneer je verblijft op het erfgoed overnacht je in een traditionele Veldschuur. Dit is een nieuwe accommodatie met een traditionele uitstraling, maar dus wél voorzien is van alle moderne gemakken. Wanneer je aankomt, word je welkom geheten door de familie Pijnenburg, eigenaren van de Veldschuur. Zij ontvangen je graag voor een overnachting in hun bijzondere accommodatie. De leefruimte van de Veldschuur heeft een ruime open keuken. Er zijn vijf sfeervolle slaapkamers waar plaatst is tot tien personen. Elke kamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en is voorzien van een eigen toilet. Ook is er in de Veldschuur een kleine werkplek met gratis wifi aansluiting. Een gezellige sfeerhaard en een comfortabele zithoek maken het geheel compleet. Er is zoveel ruimte dat je hier fijn kunt ontbijten, lunchen of zelfs een spelletje kunt doen! De accommodatie is minder geschikt voor feestgroepen en jongerengroepen.

Bij de accommodatie zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en een ruime speelweide waar de kinderen lekker kunnen ravotten of een potje kunnen voetballen.

De omgeving

Wat dit erfgoed uniek maakt is de prachtige ligging. Omdat het midden in de natuur ligt is het extra aantrekkelijk voor wandel- en/of fietsliefhebbers. Daarnaast is deze locatie een uitstekende uitvalsbasis voor de leukste dagjes uit. Zo is de Efteling makkelijk met de auto te bereiken, zouden jullie een bezoekje aan de Beekse Bergen kunnen brengen of heerlijk kunnen slenteren door de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

Origineel Overnachten

Prijs begint vanaf € 590,- voor een weekend (o.b.v. 4 pers.). De accommodatie wordt dan gebruikt als een vakantiewoning.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest