Loading...

Bijzonder overnachten in een Vogelhuisje

De Vreemde Vogel Vlaardingen (Zuid-Holland)
  • Maximaal 4 personen
  • Vanaf € 255,- voor een weekend
  • Inclusief ontbijtbuffet

Veel mensen hebben de wens om ooit eens mee te maken hoe het is om te vliegen als een vogel. Om die wens te verwezenlijken, daar kunnen we je bij OrigineelOvernachten.nl niet bij helpen. Maar hoe het voelt om als een vogeltje je hoofd te rusten te leggen daar kunnen we je gelukkig wel wat voor je betekenen. Bij de Vreemde Vogel (what’s in a name) kun je hangend in een boom slapen tussen de vogels. In je eigen Vogelhuisje!

De Vreemde Vogel

Het Vogelhuisje is een knus vakantiehuisje, bevestigd aan een boom. Op hoogte geniet je van een heerlijk verblijf. Het vogelhuis biedt plaats aan 4 personen. De slaapvide heeft twee 1-persoonsboxspings, ideaal voor kinderen om achter de gordijntjes hun snaveltjes toe te doen. En op de begane grond vind je nog een comfortabele 2-persoons boxspring. Met een gezin kun je hier dus echt gezellig overnachten.

Het vogelhuis bevat verder een kleine zithoek mét platenspeler (tegenwoordig weer helemaal hip) en privé-terras. Je eigen privé-sanitair met douche, wc en wastafel vind je direct naast het vogelhuis in de grote “regenton”.

Een verblijf in De Vreemde Vogel is inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, verwarming en een uitgebreid ontbijtbuffet in de boerderij of op je eigen bed (tegen meerprijs) en een live vogelconcert!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 255,- (weekendprijs per kamer).

Pin It on Pinterest