Loading...

Bijzonder overnachten in een Watervilla in Friesland

Watervilla de Roerdomp Goengahuizen (Friesland)
  • Geschikt voor 6 personen
  • Vanaf € 950,- per week
  • Alleen per boot te bereiken

In een wonderschoon natuurgebied in Friesland bevindt zich Watervilla de Roerdomp. Deze luxe vakantievilla is alleen per boot te bereiken en is geschikt voor zes personen.

Watervilla de Roerdomp

De ark heeft rondom glas van vloer tot plafond, waardoor de vergezichten fenomenaal zijn. Zover het oog reikt is natuur te zien.

In de vrijstaande watervilla vind je drie ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het vakantiehuis over een woon/eetgedeelte en een open keuken met bartafel. Ook een sauna en jacuzzi zijn aanwezig. Hier kom je dus echt optimaal tot rust! Buiten de villa bevindt zich een gemeubileerd terras waar je een prachtig uitzicht hebt over de weilanden en het water. Wifi is inbegrepen bij het verblijf.

Ben je met een grotere groep op zoek naar een bijzonder en luxe verblijf? Naast Watervilla de Roerdomp staat Watervilla de Blauwe Reiger. Deze is van dezelfde luxe voorzien en is ook voor 6 personen geschikt.

De omgeving

Bij deze accommodatie krijg je tegen een meerprijs een eigen elektrische sloep! Zo kun je de omgeving rustig per boot verkennen. Het dorpje Grou is bijvoorbeeld al op 15 minuten vaarafstand gelegen. Hier kun je een bezoekje brengen aan het cultuurhistorisch museum Hert fan Fryslân of op je gemak door de mooie straatjes struinen.

Origineel overnachten:

De prijs begint van € 950,- per week.

Pin It on Pinterest