Loading...

Bijzonder overnachten in een woonwagen in Pieterburen

Gastenverblijf Wadkovice Pieterburen (Groningen)
  • 2 tot 4 personen
  • Vanaf € 69,- euro per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Huisdieren welkom

Kies voor een bijzondere ervaring en verblijf bij gastenverblijf ‘Wadkovice’ in het dorpje Pieterburen (Groningen). Je slaapt in een bijzondere woonwagen op een prachtig plekje.

Woonwagen Wadkovice

De woonwagen is ingericht voor maximaal vier personen. Je kunt hier dus verblijven met een gezin met twee kinderen, maar ook voor een romantisch weekendje weg met z’n tweetjes is deze plek perfect! Er is een tweepersoonsbed en een knusse stapel-bedstede. In beiden passen zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast bevat de woonwagen een lekkere woonkamer, een goed uitgeruste keuken inclusief fornuis en een badkamer met toilet en douche. De wagen staat beschut op een prachtige groene plek aan de rand van een boomgaard. En het bijbehorende uitzicht is fantastisch! Je kijkt namelijk vanuit de erker van de wagen of veranda op fruitbomen, kippen en geitjes. De eerste ochtend krijg je een ontbijtje dat in overleg bestaat uit streekproducten, zoals worst, kaas, biologische cider en andere lekkernijen. Voor de avond is er een vuurton waar je vrij bent om een barbecue aan te steken of een vuurtje te stoken. Huisdieren zijn hier welkom.

De omgeving

In de omgeving kun je een boel activiteiten ondernemen. Houden jullie van de Wadden, de natuur, de fauna en het Groningse landschap? Dan kijken jullie hier de ogen uit! Ga bijvoorbeeld wadlopen, yoga op het wad beoefenen, vogels kijken, wandelen, fietsen, zeilen of zwemmen. Een bezoek aan de zeehondencrèche kun je natuurlijk niet overslaan. Een dagje Groningen of Schiermonnikoog is ook een aanrader én niet ver weg.

Origineel overnachten:
Prijs vanaf 69 euro per nacht op basis van 2 personen (1 persoon 10 euro korting). Een week kost 400 euro. Voor 3 – 4 personen komt de prijs op 79 euro per nacht neer, met 500 euro voor een hele week. Voor de eerste ochtend is er in de woonwagen een ontbijt aanwezig. Deze is inclusief in de boeking.

Pin It on Pinterest