Loading...

Bijzonder overnachten in het Hotel Not Hotel in Amsterdam

Hotel Not Hotel Amsterdam (Noord-Holland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 80,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Centrum van Amsterdam

In hartje Amsterdam staat het Hotel not Hotel. Ben jij een kunstliefhebber? Dan zit jij hier op de juiste plek, want een kamer in het Hotel Not Hotel is niet zómaar een kamer, maar een heus kunstwerk met ieder zijn eigen ontwerp, verhaal en identiteit.

Design

Als je door de wandelgangen van het Hotel loopt, is het net alsof je een expositie bezoekt. De meeste kamers zijn ontworpen door Collaboration-O, een groep jonge ontwerpers die allen gestudeerd hebben aan de Eindhoven Design Academy. Elke hoek van het hotel heeft dan ook iets nieuws te bieden! Dit, in combinatie met luxe bedden, eigen of gedeelde badkamers en fijne faciliteiten, genereert echt een unieke ervaring. Daarbij kun je ook nog eens een heerlijke picknickmand voor het ontbijt bestellen.

Behalve de unieke uitstraling, is de andere specialiteit van het hotel de bijbehorende bar. Deze serveert ‘s avonds de lekkerste kazen en vleeswaren met bijpassend drankje. Echt een aanrader!

Locatie

Dit gewaagde hotel ligt in de vriendelijke wijk de Baarsjes en is op slecht 300 meter lopen van talloze winkels en restaurants aan de Kinkerstraat. Ook is er een tramhalte op slechts 290 meter afstand, waarmee je in 10 minuten naar het Leidseplein reist of in 15 minuten naar de Dam.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 80 euro per nacht.

Pin It on Pinterest