Loading...

Bijzonder overnachten in Kasteel Erenstein

Hotel Restaurant Kasteel Erenstein Kerkrade (Limburg)
  • Geschikt voor 2 tot 3 personen
  • Prijzen vanaf € 49,50 p.p. per nacht, inclusief ontbijt
  • In Kerkrade, nabij Maastricht
  • Vorstelijk overnachten
  • Honden toegestaan

Boek direct online via Voordeeluitjes
Laagste prijsgarantie via Voordeeluitjes

Overnacht in Kasteel Erenstein en geniet van cultuur, geschiedenis en culinaire verrassingen.

Kasteel Erenstein

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei. Het kasteel, gebouwd in de 14e eeuw, ademt een vorstelijke, historische sfeer. Binnen de oude, dikke kasteelmuren is een stijlvol restaurant gevestigd waar je kunt genieten van een gastronomisch diner op topniveau.

Je overnacht in de sfeervolle carréhoeve. Deze authentieke Limburgse hoeve werd in 1713 bij het kasteel gebouwd en tijdenlang bewoond door pachters. In 1983 is de hoeve gerestaureerd tot luxe hotel. Het viersterrenhotel beschikt over 45 luxe kamers, inclusief suites, waarvan aantal voorzien zijn van een vide of dakterras. In de serre aan het knusse binnenhof staat elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Ook beschikt het hotel over een mooi terras, een gezellige lounge en een bar met Limburgs decor.

Kasteel Erenstein beschikt over diverse zalen en salons waar groepen van 10 tot 500 personen een gastvrij onthaal vinden voor hun vergadering, feest of bijeenkomst.

De omgeving

Kasteel Erenstein wordt omgeven door een slotgracht en een prachtige barokke kasteeltuin. Geniet van een romantische wandeling door het verleden langs vijverpartijen en klaterende fonteinen. Maak een fiets- of wandeltocht door het Zuid-Limburgse landschap of breng een bezoek aan de GaiaZoo, de mooiste dierentuin van de Benelux
.
Bezoek de grotten van Valkenburg, geniet van een dagje veelzijdig Maastricht of ontdek de invloed van wetenschap en techniek op je leven in het Discovery Centrum Continium.

Golfliefhebbers kunnen een balletje slaan op een van de nabijgelegen golfbanen.

Origineel overnachten:

Prijzen vanaf € 49,50 p.p. per nacht, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

Pin It on Pinterest