Loading...

Bijzonder overnachten in een Kubus in het bos

Juvet Landscape hotel Valldal (Noorwegen)

Middenin het bos, maar dan wel met de luxe van een goed hotel? Dan ben je bij het Juvet Landscape Hotel in Noorwegen aan het juiste adres!

Origineel omdat:

 • Dankzij het grote raam heb je vrij uitzicht over het bos.
 • Door het gebruik van de natuurlijke materialen vallen de kubussen bijna niet op.
 • Spa met sauna en whirlpool aanwezig.
 • Je krijgt de luxe van een viersterrenhotel.

Wat je moet weten:

 • 3 personen
 • 1 nacht verblijven mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Huisdieren helaas niet toegestaan
 • Geschikt voor kinderen
 • Wifi gratis
 • Ontbijt tegen betaling

Details:

Middenin de natuur in Noorwegen staan een paar bijzondere Kubussen. Kunstwerken middenin de natuur die fungeren als heuse hotelkamers. Elke kubus beschikt over een vrij uitzicht, zodat je écht het gevoel hebt dat je in het bos slaapt, maar dan natuurlijk wel met de luxe van een hotelovernachting.

Juvet Landscape hotel:

De architecten van de bijzondere kamers, Jensen & Skodvin, stelden zich een landschapshotel voor dat zich mengt met de natuurlijke omgeving. Dit is zeker gelukt! Alle kamers van het viersterrenhotel Juvet Landscape liggen namelijk verspreid door het rustieke bos en zijn één met de omgeving. Bij de aanleg van de kubussen is gedacht aan de natuur en is zo min mogelijk aangetast. Elke kubus is minimalistisch, maar comfortabel ingericht. Alles wat je nodig hebt zit erbij: een comfortabel bed, een zithoek en een badkamer met douche en toilet. In de kamer zit een enorm raam waardoor je een spectaculair uitzicht over de bossen hebt. Er is plek voor drie personen.

Faciliteiten:

Het hotel beschikt over een receptie, gratis wifi en een fijn restaurant dat werkt met lokale producten. Ook is er een spa met sauna en whirlpool aanwezig. Als er behoefte aan is kan er gekozen worden voor logies/ontbijt. Wanneer je iets wil ondernemen zou je ook op een excursie kunnen gaan. Het hotel biedt bijvoorbeeld een Kajakavontuur in Geiranger aan, waarbij je het Geirangerfjord vanaf het water kunt ontdekken. Behalve het zien van o.a. de bekende watervallen, ‘7 zusters’ en de ‘bruidssluier’, maak je ook een stop op de zomerboerderij bij Skageflå. Deze tocht is ook voor kinderen vanaf 10 jaar geschikt.

Omgeving:

Wanneer je nog nooit in Noorwegen geweest bent zul je hier je ogen uitkijken! De natuur is overweldigend en zeer divers. Zo zijn er talloze vissersdorpjes, barre toendra’s, gletsjers, diepblauwe fjorden en enorm veel bijzondere dramatische landschappen zoals de besneeuwde bergpieken van Jotunheimen. Ook zijn er veel nationale parken die zeker een bezoekje waard zijn.

Origineel overnachten:

Prijs is vanaf € 189,- per persoon per nacht.

Pin It on Pinterest