Loading...

Bijzonder overnachten in een landelijke Pipowagen

Luxe Landleven Wezep (Gelderland)

Deze landelijke pipowagen staat tussen de fruitbomen, schaapjes, ganzen en kippen. Bijzonder knus slaap je in een bedstede met prachtig uitzicht over de landerijen en de koeien van de boer. Het luxe landleven dus!

Luxe landleven

In deze landelijke pipowagen ervaar je een nieuwe vorm van nostalgisch overnachten. De accommodatie staat in een bijzondere dierenweide waardoor je je dus letterlijk tussen de boerderijdieren bevindt. De Pipowagen is ingericht met brocante meubelen en beschikt over een efficiënte indeling en is volledig zelfvoorzienend. Je hebt een eigen toegang, parkeerplaats en tuin met terras.

In de Pipowagen heb je de beschikking over een keuken met veel bergruimte en een complete inventaris voor 4 personen. Ook bevat de keuken een combinatie-magnetron met oven, een tweepitskookstel en een koelkast met vriesvak. Daarnaast is in de pipowagen een comfortabele tweepersoonsbank aanwezig, net als een tv, dvd-speler en eettafel met 2 stoelen en 2 krukjes. Om warm te blijven is er tevens een gezellig houtkacheltje aanwezig en beschikt de badkamer over vloerverwarming. Brandhout voor de houtkachel is ter plaatse aanwezig!

Slapen doe je in een knusse bedstede voor 2 personen en de bank kan nog worden uitgeklapt tot een bedbank. Daarnaast kan je in de wagen ook gewoon douchen, want er is een fijne regendouche. Een toilet is ook aanwezig.

De omgeving

De Pipowagen staat in het dorp Wezep. Vanaf de accommodatie maak je gemakkelijk een uitstapje naar het Dolfinarium, Paleis het Loo of de gezellige dorpjes Oldebroek, Hattem of Elburg waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Daarnaast zou je uren kunnen rondwandelen op de heide in Gelderland of een bezoekje kunnen brengen aan het Veluwemeer; dat is pas vakantie! Wanneer je liever binnen zwemt, kun je ook een bezoek brengen aan het subtropisch zwembad in Wezep. Dit ligt op ongeveer 2km van de accommodatie af.

Origineel overnachten

Vanaf 325 euro voor een lang weekend.

Pin It on Pinterest