Loading...

Bijzonder overnachten in een Liniehut

De Boerenstee Woudenberg (Utrecht)

Slapen in een bunker, maar dan wel met het comfort van een appartement. Het kan in één van de Liniehutten van De Boerenstee in Woudenberg. Er is ruimte tot maximaal 36 personen. Dit is echt een bijzondere buitenbelevenis.

Zes Liniehutten

Een Liniehut is een bunker in een aarden wal. Je hebt hier een kampeergevoel terwijl je toch comfortabel slaapt in een bedstee. Ook is er een eigen douche en toilet aanwezig. De hut is verder ingericht met een stapelbed, een keuken en een living met robuuste steigerhouten meubelen die de ruimte een aangename sfeer geven. Om je warm te houden is er vloerverwarming en een knisperende houtkachel aanwezig. De hut heeft ook een terras voor de deur waar je in alle privacy geniet van de prachtige buitenomgeving. Op het terrein is een speelterrein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

De Boerenstee

De boerderij is eigendom van de Familie van Ravenhorst en bevindt zich midden in de weilanden. Je ziet hier dan natuurlijk ook de koeien buiten lopen. De Boerenstee fungeert vandaag de dag als een Bed & Breakfast en is het centrum voor veelal bijzondere activiteiten die jullie kunnen ondernemen tijdens je verblijf. Verken bijvoorbeeld de omgeving per fiets, kano, solex of step. De accommodatie heeft alles voor jullie tot beschikking. Liever een kookworkshop, een wijn- of bierproeverij? Ook dat kan! Vervelen is geen optie, want er is genoeg te doen tijdens een verblijf op De Boerenstee.

De omgeving

Woudenberg ligt vlakbij Utrecht. Een bezoekje aan Utrecht zelf mag je dan ook niet nalaten als je hier bent. Ga bijvoorbeeld eens naar het Spoorwegen Museum, beklim de Domtoren of ga uitgebreid shoppen.

Origineel overnachten:

Je huurt de liniehut voor een week, een weekend of een midweek. Prijzen beginnen vanaf 1.830 euro voor een weekend.

Pin It on Pinterest