Loading...

Bijzonder overnachten in een loft aan een ven

Natuurkampeerterrein Ottermeerhoeve Wouwse Plantage (Noord-Brabant)
  • 4-6 personen
  • Prijs vanaf € 180,- per weekend
  • Direct aan zwemven gelegen
  • Natuurkampeerterrein

Landgoed Ottermeer ligt tegen de Belgische grens in West Brabant en is een prachtig natuurparadijs. Hier kun je je eigen tentje opzetten op het natuurkampeerterrein. Wil je niet in een tentje? Logeer dan in één van de mooie lofts aan het ven!

Natuurkampeerterrein Ottermeerhoeve

De lofts staan aan aan het ven, tegen het bos aan met water en strand binnen handbereik. Je kunt hier met 4 tot 6 personen heerlijk tot rust komen. Met uitzicht op het zuid-westen, waardoor je ’s avonds over het ven de zon langzaam onder ziet gaan. De loft is voorzien van 2 slaapkamers, een keuken, eettafel, zitgedeelte met slaapbank en een houtkachel voor de koudere dagen. Op het ruime terras staan loungebanken, dit is een heerlijke plek om over het ven te kijken.

Het 3000 m2 grote ven is geschikt om in te zwemmen. Het water is provinciaal goedgekeurd en wordt tijdens het hoogseizoen elke 2 weken beoordeeld. Het ven is alleen toegankelijk voor gasten van de Ottermeerhoeve. Speciaal voor de kleintjes is er een ondiep stuk waar ze lekker met water en zand kunnen spelen. In het zwemven zijn kano’s, een vlot, een kabelbaan, een touwbrug en in het midden van het ven drijft een superleuk Funeiland!

In het laagseizoen is Natuurkampeerterrein Ottermeerhoeve een plek waar mensen met een voorkeur voor rust en natuur helemaal aan hun trekken komen. In de vakanties worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Denk aan hutten bouwen, paardrijden en pony’s verzorgen, rond het kampvuur zitten en nog veel meer. Ook zijn er twee grote trampolines, een tennistafel, een voetbaltafel, schommels, een voetbalveld en skelters.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 180 euro voor een weekend.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest